امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -
اخبار : فرهنگي

خبرنگار ایکنا؛ برگزیده بخش خبر در ششمین جشنواره مد و لباس فجر شد

خبرنگار ایکنا 21 اسفندماه در مراسم معرفی برگزیدگان ششمین جشنواره مد و لباس فجر به عنوان برگزیده بخش خبر، مصاحبه و گزارش معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت.
تاریخ : يكشنبه 22 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیت های قرآنی دانشگاهیان کشور، آیین اختتامیه ششمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر 21 اسفندماه با معرفی و تجلیل از برگزیدگان خود برگزار شد.
این مراسم با حضور صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس برگزار شد که در این دوره از جشنواره از پنج هزار و ۳۰۰ اثر، ۵۵۰ اثر به نمایش در آمد و شب گذشته از ۱۱۰ اثر برتر تجلیل شد.
پایان بخش این مراسم معرفی و اهدای جوایز و طاووس طلایی به برگزیدگان جشنواره مد و لباس فجر بود که از زهرا ایرجی، خبرنگار حوزه مد و لباس خبرگزاری ایکنا به عنوان برگزیده بخش خبر، مصاحبه و گزارش تجلیل به عمل آمد.
همچنین در پایان مراسم نیز از خانم ها قمر امامی، مینو پدرام و صدیقه پاک بین پیشکسوتان حوزه مد و لباس کشور به پاس سال ها تلاش در این حوزه تجلیل شد.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران