امروز سه شنبه 28 شهريور 1396 -
اخبار : آموزش

تقدیر وزیر کار و رفاه اجتماعی از معاون آموزش جهاددانشگاهی استان کردستان

وزیر کار و رفاه اجتماعی در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر استان که 20 اسفند ماه در استانداری کردستان برگزار گردید، از مهندس سیروان صیدی معاون آموزش جهاددانشگاهی استان کردستان با اهدا لوحی، تقدیر کرد.
تاریخ : يكشنبه 22 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، وزیر کار و رفاه اجتماعی در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر استان که در 20 اسفن ما  در استانداری کردستان و با حضور استاندار کردستان، نمایندگان مجلس و اعضا کارگروه اشتغال استان برگزار شد، از مهندس سیروان صیدی معاون آموزش جهاددانشگاهی استان کردستان با اهدا لوحی، تقدیر کرد.
گفتنی است، این لوح سپاس به منظور داوری مهندس سیروان صیدی در یازدهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر استان به ایشان تعلق گرفته است.
در این لوح تقدیر که به امضای وزیر کار و رفاه اجتماعی رسیده است. از زحمات و همکاری مهندس سیروان صیدی در داوری یازدهمین جشنواره امتنان از کارآفرینان برتر استان کردستان در سالی که مزین به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل می باشد قدردانی به عمل آمد.

کاروان اربعین