امروز شنبه 05 فروردين 1396 -
اخبار : فرهنگي

برگزاری مرحله استانی ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در خراسان‌جنوبی

ششمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی با نشان خواجه نصیرالدین طوسی در سطح دانشگاهی و استانی اردیبهشت ماه 96 در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود.
تاریخ : شنبه 21 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی هدف از برگزاری این دوره از مسابقات ملی مناظره را مطالبات رهبری نسبت به بحث کرسی‌های آزاد اندیشی عنوان کرد و گفت: برگزاری مسابقات مناظره می‌تواند در ارتقاء فرهنگ گفت و گو نخبگان دانشگاهی موثر باشد.
مرادی ادامه داد: مناظره دانشجویی می‌تواند سهم به سزایی در خدمت به فرهنگ دانشگاهی و دو عامل مهم آن یعنی عقلانیت و بردباری در مقابل آراء مخالف را تقویت کند.
وی بیان کرد: مناظره دانشجویی زمینه ساز تفکر نقاد بین دانشجویان و در راستای رشد و شکوفایی فرهنگ گفتمان برگزار می‌شود.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در سال 95 با حضور 12 تیم از دانشگاه‌های بیرجند، علوم پزشکی و فرهنگیان در سطح دانشگاهی و استانی برگزار شد که از بین این تیم‌ها سه تیم به مرحله منطقه‌ای راه یافتند.
مرادی اضافه کرد: تنها تیم دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشکی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به مرحله ملی راه یافتند که متاسفانه در مرحله ملی این تیم حضور پیدا نکردند.
وی تصریح کرد: امیدواریم استقبال دانشجویان امسال نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته باشد.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی یادآور شد: مهلت ثبت‌نام برای ششمین دوره مسابقات ملی مناظره 30 فروردین ماه 96 خواهد بود و دانشجویان جهت ثبت‌نام می‌توانند به دفاتر فرهنگی جهاددانشگاهی واقع در دانشگاه‌های بیرجند، علوم پزشکی، صنعتی، جامع علمی کاربردی و معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واقع در خیابان پاسداران، میدان قدس مراجعه کنند.

توصیه های سفر