امروز شنبه 29 مهر 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با شرکت های دانش بنیان و قوانین آن" توسط پارک علم و فناوری البرز

پارک علم و فناوری البرز با هماهنگی جهاددانشگاهی استان مازندران کارگاه آموزشی "آشنایی با شرکت های دانش بنیان و قوانین آن" را 14 اسفندماه به مدت ۸ ساعت در محل سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل برگزار کرد.
تاریخ : چهار شنبه 18 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، در این کارگاه که با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه دکتر مقدم نیا مدیر مرکز رشد دانشگاه دکتر تیرگر و مدیر شعبه ستفا جهاددانشگاهی استان دکتر مهدی زاده، سبط الشیخ انصاری مدیر پروژه یابی،‌ بازاریابی و تجاری سازی پارک علم و فناوری البرز به عنوان مدرس کارگاه مبادرت به ارایه مطالب آموزشی در خصوص مباحث دانش بنیانی و ضرورت آینده پژوهی و آینده نگری نمود.
در این کارگاه که با حضور اعضای هیأت علمی، دانشجویان و واحدهای فناور برگزار گردید مباحثی چون آیین نامه ها و مقررات مراکز رشد و پارک علم و فناوری، قوانین و آیین نامه های مربوط به ارزیابی شرکت های دانش بنیان و قوانین و دستوالعمل های حمایت از شرکت های دانش بنیان عنوان گردید.

مرز پرگهر
کاروان اربعین