امروز شنبه 05 فروردين 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

انعقاد تفاهم نامه همکاري مشترک بين سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان و دانشگاه علم و فرهنگ

سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان و دانشگاه علم و فرهنگ در راستاي بهره مندي از توانمندي نهادهاي علمي و پژوهشي و ايجاد شرايط لازم براي توسعه اشتغال مولد و پايدار و حمايت از کسب و کارهاي نوپا تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
تاریخ : دوشنبه 16 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان،  در راستاي بهره مندي از توانمندي نهادهاي علمي و پژوهشي و ايجاد شرايط لازم براي توسعه اشتغال مولد و پايدار و حمايت از کسب و کارهاي نوپا  تفاهم نامه همکاری مشترک ميان سازمان تجاري سازي فناوري و اشتغال دانش آموختگان و دانشگاه علم و فرهنگ منعقد گرديد.
از اهداف این تفاهم نامه می توان به "برگزاري اولين نمايشگاه کسب و کارهاي موفق در حوزه وب"، "توسعه فعاليت ها در زمينه ترويج کسب و کارهاي نوپا در فضاي مجازي"، "هدايت و ساماندهي دانش آموختگان به ايجاد اشتغال با بهره گيري از ايده هاي شرکتهاي استارت آپي"، "ارتقاء کيفي بيش از پيش سومين کنفرانس بين المللي وب پژوهي به منظور کاربردي نمودن نتايج پژوهش ها و تحقيقات" اشاره کرد.
"برگزاري هدفمند و همکاري دو جانبه ميان ستفا و دبير خانه سومين کنفرانس بين المللي وب پژوهي به منظور اجراي هر چه موفق تر کنفرانس"، "بستر سازي  و کاربردي نمودن بيش از پيش نتايج سومين کنفرانس بين المللي وب پژوهي در قالب نمايشگاه جانبي" و "برگزاري نمايشگاه کيب و کارهاي موفق در حوزه وب" از موضوعات بیان شده در این تفاهم نامه است.

توصیه های سفر