امروز يكشنبه 28 آبان 1396 -

اجرای طرح "جغرافیای سلامت" توسط جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران

دکتر زیرک ساز مدیر مرکز جامع ترمیم زخم و بافت جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران از اجرای طرح سلامت اجتماعی در سطح منطقه یازده شهرداری تهران با همکاری اداره شهرداری این منطقه خبرداد.
تاریخ : چهار شنبه 11 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، زیرک ساز درخصوص این طرح گفت: جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران این طرح را با عنوان “جغرافیای سلامت” با هدف پژوهش و ارایه خدمت در حوزه بهداشت فردی جهت ارتقای سلامت شهروندان با همکاری شهرداری تهران انجام داده است که در فاز اول، این طرح در سطح منطقه یازده تهران و با همکاری شهردار این منطقه انجام می شود.
وی بیان کرد: “جغرافیای سلامت” در این مرحله به منظور غربالگری دیابت شهروندان منطقه یازده و در سرای محله های این منطقه انجام می شود که از هفتم اسفند در سرای محله حر آغاز شده است و تا دهم اسفندماه ادامه خواهد داشت.  پس از آن، سرای محله منیریه، درمانگاه جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران واقع در خیابان شهید نظری حدفاصل فلسطین تا ابوریحان و همچنین سرای محله عباسی میزبان برگزاری این طرح خواهند بود.
زیرک ساز افزود: مرحله دوم طرح جغرافیای سلامت با هدف مشاوره تغدیه در روزهای دهم و یازدهم این ماه برگزار می شود.
وی در پایان استقبال از این طرح را در روز نخست برگزاری چشمگیر توصیف کرد و ادامه این طرح در ماه های آینده در دیگر مناطق تهران خبرداد.
گفتنی است، این خدمات به صورت رایگان در اختیار شهروندان تهرانی قرار می گیرد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه