امروز دوشنبه 03 مهر 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

تفاهم نامه همکاری بین پارک علم و فناوری کرمانشاه و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منعقد شد

پارک علم و فناوری کرمانشاه و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای توسعه همکاری ها و تسهیل در تولیدات واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
تاریخ : چهار شنبه 11 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، درمراسم امضای این تفاهم نامه دکتر امید عبدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به نقش مهم و موثر پارک های علم و فناوری در ایجاد تسهیل در فعالیت شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور، گفت: خوشبختانه ایده های خوبی وجود دارد اما قوانین دست و پا گیر و سیستم غیر منعطف، جامعه را از ثمره دیدن این ایده ها بی بهره می کند.
وی ادامه داد: در کشور های توسعه یافته سیستم دولتی و قوانین در جهت کمک به اجرا و تولید ایده صاحبان فکر به کار گرفته می شود .
عبدی در ادامه همکاری و تعامل بین بخشی دستگاه ها را در کمک به شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور موثر دانست و گفت: با روان سازی فعالیت شرکت های دانش بنیان مشکلات زیادی از جامعه حل خواهد شد.
وی در پایان یادآور شد: با توجه به محصولات دانش بنیان می توان در جهت ارتقای سلامت جامعه و توسعه صنایع غذایی سلامت محور گام های موثری برداشت.
در ادامه این مراسم دکتر معصومه خان احمدی سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه با بیان این که در سال های اخیر در بحث توسعه فناوری اقدامات خوبی انجام گرفته اما متاسفانه 12 مورد منجر به تولید محصول شده است که نشان از مشکلات پیش رو در این حوزه است.
وی افزود: قوانین سخت و دست و پا گیر و غیر متناسب با فناوری های جدید عرصه تولید را بر واحدهای فناور و دانش بنیان در بخش تولید تنگ کرده است.
دکتر خان احمدی تصریح کرد: باید با تعامل بین دستگاه ها در رفع موانع تولید و تدوین سبد حمایتی از این شرکت ها بیشتر تلاش کنیم.
سر پرست پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به اینکه برای تسهیل در امر تولید واحدهای تحت حمایت و شرکت های دانش بنیان استان گام های کارگشایی را برداشته ایم، گفت: با اداره کل صنعت معدن و تجارت و استاندارد استان  تفاهم نامه هایی منعقد شده که بسیاری از فعالیت های منجر به تولید محصولا دانش بنیان را تسهیل بخشیده است.
دکتر خان احمدی در پایان تاکید کرد: امیدواریم با امضای این تفاهم نامه و استفاده از ظرفیت های مشترک به توسعه سلامت در جامعه کمک کنیم.

کاروان اربعین