امروز شنبه 29 مهر 1396 -

طی سال جاری و در قالب 52 قرار داد صورت گرفت؛ بهره مندی 12 هزار نفر از خدمات مرکز طب کار جهاددانشگاهی واحد همدان

رییس جهاددانشگاهی واحد همدان از افزایش 70 درصدی عقد قرارداد مرکز طب کار در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبرداد و گفت: در سال جاری مرکز طب کار جهاددانشگاهی همدان موفق به عقد 52 قرارداد با سازمان‌ها، شرکت‌ها و کارخانجات از جمله شهرداری همدان، نیروگاه شهید مفتح، شرکت سیمان اکباتان، فولاد ویان، سیمان هگمتان، میتکو صنعت و ... شده است.
تاریخ : سه شنبه 10 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد همدان، اکبر اسدی تصریح کرد: ارتقاء زیر ساخت‌ها و کیفیت خدمات مرکز خدمات تخصصی طب کار جهاددانشگاهی همدان موجب رضایتمندی مراجعان و افزایش حجم قراردادها و تعداد مراجعان شده به طوری که افزایش 70 درصدی عقد قرارداد را شاهد بوده‌ایم.
وی اضافه کرد: در سال جاری مرکز طب کار جهاد دانشگاهی همدان موفق به عقد 52 قرارداد با سازمان‌ها، شرکت‌ها و کارخانجات از جمله شهرداری همدان، نیروگاه شهید مفتح، شرکت سیمان اکباتان، فولاد ویان، سیمان هگمتان، میتکو صنعت و ... شده است.
اسدی با اشاره به انجام معاینات شغلی برای 4005 نفر در قالب قراردادهای منعقد شده، بیان کرد: خدمات ارایه شده توسط مرکز طب کار در برگیرنده معاینات سلامت شغلی در حوزه رانندگان بخش حمل و نقل عمومی و بیمه شدگان بدو استخدام است.
وی ادامه داد: تعداد مراجعات مرکز در بخش رانندگان از ابتدای سال جاری تا کنون 6 هزار و 199 نفر بوده که با رشد 13 درصدی و در بخش بیمه شدگان هزار و 910 نفر بوده که با رشد 38 درصدی نسبت به سال گذشته مواجه است.
اسدی گفت: از ابتدای امسال اقدامات ساختاری اعم از افزایش فضای فیزیکی و متمرکز کردن فعالیت های مرکز در یک ساختمان و حرکت به سمت استانداردهای فضای فیزیکی ، تبدیل مجوز فعالیت از نوبت عصر به مجوز فعالیت در نوبت صبح و عصر، تجهیز مرکز به سامانه پیامکی خدمات مراجعان، افزایش کیفیت اطلاع رسانی به مراجعان، خرید و نوسازی تجهیزات و افزایش امکانات رفاهی در مرکز، بازنگری در چارت نیروی تخصصی مرکز تصریح کرد اقدامات انجام شده موجب افزایش سطح رضایت مندی مراجعان و حجم قراردادهای مرکز شده است.
وی همچنین گفت، یکی از دلایل ارتقاء سطح کمی و کیفی مرکز خدمات تخصصی طب کار جهاد دانشگاهی واحد همدان استفاده از نیروی متخصص طب کار بود، که در همین راستا با رایزنی های صورت گرفته با دانشگاه علوم پزشکی همدان  موفق شدیم خدمات این مجموعه را از مطب به مرکز خدمات تخصصی طب کار ارتقا دهیم.

مرز پرگهر
کاروان اربعین