امروز سه شنبه 28 شهريور 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی؛ رویداد کارآفرینانه اکسیر در دانشگاه الزهرا (س) برگزار می شود

رویداد اکسیر در حوزه «طراحی»، تیرماه سال آینده به همت جهاددانشگاهی دانشگاه الزهرا(س) و با نظارت و همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می شود.
تاریخ : شنبه 07 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، جلسه همفکری در خصوص فعالیت های کارآفرینانه و ترویجی صنایع خلاق و فرهنگی توسط جهاد دانشگاهی دانشگاه واحد الزهرا(س) برگزار شد.
در این نشست همفکری مقرر شد رویداد اکسیر در حوزه "طراحی" تیرماه سال آینده به همت جهاددانشگاهی دانشگاه الزهرا(س) و با نظارت و همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار شود.
به این منظور پیش رویدادی با موضوع طراحی و تبلیغات گرافیکی، معماری و دکوراسیون داخلی، طراحی جواهرات و تزیینات، اردیبهشت ماه سال 96 برگزار خواهد شد.
گفتنی است، رویداد استارت آپی اکسیر، با توجه به نیازهای بومی سازی روش های توسعه کسب و کارهای نوپا در سطح کشور با نگاه به نیازهای داخلی و فرهنگی ایرانی و اسلامی به کسب و کار در حوزه علوم انسانی، هنر و صنایع فرهنگی به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی طراحی شده است.
در این رویداد سه روزه که برای نخستین بار آبان ماه سال جاری در استان زنجان و پس از آن در دانشگاه های علم و فرهنگ و شریف برگزار شد دانشجویان علاقه مند و دارای ایده در حوزه رویداد نسبت به بررسی و انتخاب ایده های جذاب و ارزشمند برای ورود به حوزه کسب و کار اقدام می کنند و سپس به تشکیل تیم های کاری و تلاش فشرده برای توسعه ایده خود به کسب و کاری نوپا و طراحی مدل خود می پردازند تا در پایان ضمن توانایی ارایه مناسب کسب و کار نوپای تیم خود به داوران برای جذب حمایت و شرایط مناسب رشد خود در محیط مناسب تلاش کنند.

کاروان اربعین