امروز شنبه 27 آبان 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

برگزاری همایش "شرکت های تعاونی دانشجویی، گامی به سوی اقتصاد دانش بنیان" در اصفهان

همایش "شرکت های تعاونی دانشجویی، گامی به سوی اقتصاد دانش بنیان" به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان وابسته به جهاددانشگاهی واحد اصفهان، یکشنبه 8 اسفندماه برگزار می شود.
تاریخ : چهار شنبه 04 اسفند 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان با همکاری اداره کل تعاون، کار و امور رفاهی استان اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نظر دارد در راستای ایجاد شرایط لازم برای توسعه اشتغال مولد وپایدار در بخش تعاون برای اقشار جامعه و بالاخص دانش آموختگان همایشی با هدف آشنایی با شرایط ایجاد شرکت های تعاونی و خدمات و تسهیلات قابل ارایه به این شرکت ها  برگزار نماید.
در این همایش معاون اداره کار و امور رفاهی استان اصفهان،  رییس شهرک شیخ بهایی و معاون شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، مسئول فن بازار منطقه ای اصفهان، مسئول مرکز رشد جهاد کشاورزی و تجارب موفق در زمینه راه اندازی این شرکت ها به سخنرانی خواهند پرداخت.
گفتنی است، این همایش روز یکشنبه 8 اسفندماه 95 در تالار دکتر علی شریعتی واقع در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از ساعت 9 صبح الی 11 برگزار خواهد شد. همچنین در حاشیه این همایش نمایشگاه جشنواره  ادواری عکس و پوستر با موضوع تعاون در آن مکان افتتاح خواهد شد.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه