امروز چهار شنبه 04 اسفند 1395 -
اخبار : فرهنگي
رییس پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی:
"گفت‌وگو و نقد" از ویژگی‌های فرهنگ دانشگاهی است

رییس پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی فرهنگ گفت‌وگو و نقد و حرکت در مرزهای دانش و نوآوری را از ویژگی‌های فرهنگ دانشگاهی عنوان کرد.
تاریخ : پنجشنبه 28 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، همایش ملی فرهنگ دانشگاهی و نهادینه شدن گفتمان علم در راستای تحقق نقشه جامع علمی کشور صبح چهارشنبه، به همت پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی 27 بهمن ماه در دانشگاه تهران برگزار شد.

خسرو قبادی در ابتدای این مراسم ضمن تاکید بر ضرورت حمایت از فرهنگ دانشگاهی، به بیان اصلی‌ترین ویژگی‌های فرهنگ دانشگاهی پرداخت.

رئیس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی افزود: حرکت در مرزهای دانش و ایجاد نوآوری در آن یکی از ویژگی‌های فرهنگ دانشگاهی است که از امتیازات دانشگاه‌ها محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: ویژگی دوم، فرهنگ گفت‌وگو و نقد است که باید در سایر دستگاه‌های پژوهشی، علمی و اجرایی همچون دانشگاه‌ها شاهد توجه به این فرهنگ باشیم تا بتوانیم از این طریق از ظرفیت علمی کشور بیشترین بهره را ببریم.

قبادی به ویژگی سوم اشاره کرد و گفت: به اشتراک‌گذاری و ترویج دانش نیز از دیگر مباحث فرهنگ دانشگاهی است که باید مورد حمایت قرار گیرد.

فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود