امروز چهار شنبه 04 اسفند 1395 -
دکتر پورعابدی مطرح کرد:
ترویج فرهنگ تجاری سازی مهمترین رویکرد دوره مدیریت جدید معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی

معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی در چهل و هفتمین گردهمایی معاونان پژوهشی واحدهای جهاددانشگاهی در رابطه با برنامه ریزی های انجام شده برای این معاونت گفت: تلاش برای تجمیع ساختارها، امکانات، جذب هوشمندانه نیروی انسانی برای ورود به کارهای بزرگ، متوازن کردن فعالیت ها، ایجاد ارتباط مناسب و سیستمی حوزه پژوهش با دانشگاه و موسسات آموزش عالی، توجه ویژه به بخش خصوصی در اخذ پروژه ها و ترویج فرهنگ تجاری سازی از مهمترین رویکردهای در دوره مدیریت جدید این حوزه است.
تاریخ : چهار شنبه 27 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر پورعابدی بیان کرد: ثقل فعالیت‌های جهاد در حوزه پژوهش و فناوری است و از جهت منابع انسانی از۷۰۰ عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی، نزدیک به ۵۰۰ نفر در حوزه پژوهش و فناوری مشغول به فعالیت هستند.
دکتر محمدرضا پورعابدی اظهار کرد: نکته قابل توجه، فعالیت در حوزه پژوهشی است؛ زیرا کارهای این حوزه زمان بر و طولانی است و فعالیت در آن نیازمند دقت، حوصله و پیگیری خوب و طولانی می باشد.
وی با تاکید بر اشراف رییس جهاددانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری گفت: دکتر طیبی در حوزه پژوهش و فناوری صاحب نظر هستند و اشراف خوبی به این حوزه دارند، در این زمینه لازم است از خرد جمعی معاونان پژوهش و فناوری واحدهای جهاددانشگاهی در این حوزه استفاده کنیم.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با اشاره به برخی اهداف در حوزه پژوهش و فناوری در جهاددانشگاهی تاکید کرد: از اهداف برنامه ششم توسعه در حوزه پژوهش و فناوری، ترویج فرهنگ تجاری‌سازی در همه سطوح این حوزه است که در این راستا باید تیم، پروژه و شرکت تشکیل، فعالیت‌های پروژه‌ای در جهاد دنبال شود و از این طریق همکاری بین محققان توسعه یابد. همچنین باید برای تجمیع ساختارها، امکانات، جذب هوشمندانه نیروی انسانی برای ورود به کارهای بزرگ، متوازن کردن فعالیت ها، ایجاد ارتباط مناسب و سیستمی حوزه پژوهش با دانشگاه و موسسات آموزش عالی تلاش کرده و  از ظرفیت دانشجویان مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری در اجرای پروژه‌های پژوهشی بهره گرفت و مراکز تخصصی در حوزه پژوهش و فناوری را به حوزه تجاری‌سازی نزدیک کرد.
وی در خصوص برنامه ششم توسعه جهاد در حوزه پژوهش و فناوری یادآور شد: در حوزه پژوهش و فناوری، در برنامه اول تا سوم توسعه جهاددانشگاهی؛ طراحی، تصویب و استقرار نظام برنامه‌ریزی همچون اهداف کلی، کیفی و غیرقابل سنجش و ارزیابی دنبال شد، در برنامه چهارم به دنبال کمی و قابل سنجش نمودن اهداف (بدون ارزیابی) و در برنامه پنجم در پی ارزیابی اهداف و برنامه‌ها در حوزه پژوهش و فناوری بودیم. در برنامه ششم نیز برقراری ارتباط ساختارمند بین منابع و برنامه‌ها در دستور کار داریم.

فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود