امروز چهار شنبه 04 اسفند 1395 -
اخبار : عمومی
در نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شرکت آب منطقه‌ای با جهاددانشگاهی کردستان مطرح شد؛
استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب

در نشست انعقاد تفاهم نامه شرکت آب منطقه‌ای با جهاددانشگاهی استان کردستان، بر به کارگیری ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب و نقش موثر این نهاد در ترویج این فرهنگ تاکید شد.
تاریخ : سه شنبه 26 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد کردستان، رییس این واحد، ۲۵ بهمن ماه در نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاری شرکت آب منطقه‌ای با جهاد دانشگاهی استان کردستان که در راستای فرهنگسازی مصرف بهینه آب انجام شد، اظهار کرد: جهاددانشگاهی نهادی علمی و فرهنگی است که با استفاده از توانایی‌های خود توانسته در بسیاری از بخش‌های مختلفی علمی و پژوهشی در سطح جهانی مطرح شود.
حمیدرضا مجردی به موفقیت‌های رویان در بخش ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادین و شبیه‌سازی اشاره کرد و افزود: کل فرستنده‌های FM کشور تولید جهاددانشگاهی است که این موفقیت‌ها تاکنون برای بعضی از مدیران استانی تبیین نشده است.
رییس جهاددانشگاهی واحد کردستان با اعلام اینکه واحد فرهنگی در جهاد جایگاه بسیار ویژه‌ای دارد، عنوان کرد: دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا به عنوان بازوان این نهاد انقلابی مطرح هستند.
وی وجود این دو خبرگزاری را یک پتانسیل قوی در بخش اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی جامعه دانست و افزود: مدیران و مسئولان استان می‌توانند با استفاده از این دو خبرگزاری توانمند اخبار و طالاعات و فعالیت‌های خود را در جامعه انعکاس دهند.
مجردی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی دامنه وسیعی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی، اشتغال، فرهنگی و درمان را در خود نهفته است، اعلام کرد: در راستای انعقاد تفاهم نامه با شرکت آب منطقه‌ای، پتانسیل‌های جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب بکارگیری می‌شود.
وی در ادامه انعقاد این تفاهم نامه همکاری را در راستای فرهنگ‌سازی در زمینه مدیریت مصرف بهینه آب مهم دانست و اعلام کرد: بحث کمبود آب و مشکلات این حوزه یکی از دغدغه‌های جدی در جهاد دانشگاهی کردستان است.
رییس جهاددانشگاهی واحد کردستان با اشاره به اینکه پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های گسترده جهاددانشگاهی برای تعدادی از مدیران و مسئولان استانی تاکنون ناشناخته مانده است، افزود: بخشی از این عدم شناخت به خود جهاددانشگاهی بر می‌گردد و بخشی نیز به عدم همکاری مدیران با این نهاد انقلابی مربوط می‌شود.
وی کیفیت کار در جهاد دانشگاهی را به واسطه داشتن مجموعه‌ای منسجم و توانمند در سطح بالایی ارزیابی کرد و یادآور شد: این نهاد انقلابی در راستای ایجاد بسترهای لازم برای ترویج فرهنگ مدیریت بهینه مصرف آب به منظور احیا و حفظ منابع آبی در استان حاضر به همکاری با آب منطقه‌ای استان است.

فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود