امروز چهار شنبه 06 ارديبهشت 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

شرکت عضو پارک علم و فناوری البرز رتبه دوم طرح های توسعه ای سی‌امین جشنواره بین‌المللی خوارزمی را کسب کرد

شرکت زیست فناور پیشتاز واریان عضو پارک علم و فناوری البرز موفق به کسب رتبه دوم طرح های توسعه ای توسط در سی‌امین جشنواره بین‌المللی خوارزمی شد.
تاریخ : سه شنبه 26 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، آیین اختتامیه سی‌امین جشنواره بین المللی خوارزمی، 25 بهمن ماه با حضور دکتر فرهادی وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری در هتل المپیک تهران برگزار شد.
سی امین جشنواره بین‌المللی خوارزمی فعالیت خود را با پذیرش و ارزیابی 667 طرح در 18 گروه تخصصی آغاز نمود که در رشته‌های برق و کامپیوتر، کشاورزی و منابع طبیعی، مکانیک، فناوری‌های شیمیایی، علوم پایه، فناوری نانو، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، عمران، مکاترونیک، صنایع و مدیریت فناوری، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، هنر، معماری و شهرسازی، هوافضا، علوم پزشکی و طرح‌های برگزیده دوره‌های قبل که موفق به تجاری سازی و تولید ملی شده‌اند بود.در این دوره، تعداد 279 طرح از دانشمندان و برجستگان علمی 46 کشور جهان در این رقابت علمی شرکت نمودند.
هیات داوران جشنواره بین المللی خوارزمی بالاترین مقام تصمیم گیری می باشد که پس از چندین جلسه بررسی و ارزیابی طرح های منتخب گروه های تخصصی، در نهایت 13 طرح داخلی و 6 طرح خارجی را به عنوان برگزیدگان این دوره انتخاب نمودند که برگزیدگان خارجی این دوره از دانشمندان تراز اول کشورهای فرانسه، کانادا، سوئد، ایتالیا، روسیه، اسپانیا و تونس می باشند.
در این دوره طرح تولید نهاده زیستی میکوریزی مناسب برای استفاده در بخش تولیدات گیاهی کشور موفق به کسب رتبه دوم طرح های توسعه ای جشنواره بین المللی خوارزمی گردید و دکتر فرهاد رجالی به نمایندگی از شرکت دانش بنیان زیست فناور پیشتاز واریان و موسسه تحقیقات خاک و آب لوح تقدیر جایزه را از وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کردند.