امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان: دانش آموختگان در توسعه مشاغل جديد پيشگام باشند

محمود مرآثی گفت: دانش آموختگان به عنوان بخش عظيم سرمايه‌هاي انساني كشور مي‌توانند در امر توسعه مشاغل جديد و نوسازي بسياري از مشاغل كهنه و كم‌بازده پيشگام باشند.
تاریخ : سه شنبه 26 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اظهار کرد: در راستای ایجاد شرایط لازم برای توسعه اشتغال مولد و پایدار در بخش تعاون برای اقشار جامعه و به ویژه دانش آموختگان، تفاهم نامه همکاری میان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان توسط زیر مجموعه خود سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان (ستفا) و معاونت امور رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعقد شده است.
وی افزود: در راستای این تفاهم نامه، همایشی تحت عنوان "شرکت های تعاونی دانشجویی، گامی به سوی اقتصاد دانش بنیان" در هشتم اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.
مرآثی به اهداف این همایش اشاره و خاطرنشان کرد: اجرایی شدن سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی در زمینه توسعه بخش تعاونی، هدایت و ساماندهی دانش آموختگان به ایجاد شرکت های تعاونی به ویژه شرکت های تعاونی دانش بنیان و ارایه خدمات و مشاوره های حمایتی لازم به کارآفرینان و متقاضیان تاسیس شرکت های تعاونی از جمله اهداف برگزاری همایش محسوب می شود.
رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اضافه کرد: همچنین آموزش و توانمند سازی دانش آموختگان با هدف ارتقا مهارت های کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در قالب شرکت های تعاونی،استفاده از ظرفیت پارک ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی و سایر نهادها (شرکت شهرک های صنعتی اصفهان، فن بازار منطقه ای استان اصفهان، مرکز رشد جهاد کشاورزی استان اصفهان، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و.... ) و هدایت شرکت های نوپا به سمت ایجاد تعاونی های دانش بنیان از دیگر اهداف همایش "شرکت های تعاونی دانشجویی، گامی به سوی اقتصاد دانش بنیان" به شمار می آید.
وی به خدمات جهاد دانشگاهی به شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی با برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی و توانمند سازی متقاضیان راه اندازی شرکت های تعاونی و همچنین صاحبان و نیروهای عضو شرکت های تعاونی موجود به شرکت های دانش بنیان خدمات ارایه می دهد.
مرآثی ادامه داد: استفاده از هسته های مشاوره و راهنمای شغلی سازمان ستفا و معرفی نفرات به پارک ها و مراکز رشد جهاد دانشگاهی و سایر نهاد های مرتبط از جمله دیگر خدمات جهاد دانشگاهی به شرکت های دانش بنیان است.
رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اظهار کرد: دانش آموختگان به عنوان بخش عظيم سرمايه‌هاي انساني كشور مي‌توانند در امر توسعه مشاغل جديد و نوسازي بسياري از مشاغل كهنه و كم‌بازده پيشگام باشند.
وی اضافه کرد: جهاد دانشگاهي با توجه به اهميت اين گروه خاص و به پشتوانه انگيزه و شناخت خود از فرآيندهاي مرتبط با اشتغال نظير آموزش، فرهنگ‌سازي، توسعه محصولات و فرايندهاي جديد و اجراي طرح‌هاي اقتصادي و صنعتي و براي انتخاب شيوه حضور موثر در عرصه اشتغال، اقدام نموده است.
محمود مرآثی خاطرنشان کرد: کمک به بهبود فضاي کسب و کار، توانمندسازي و اشتغال دانش آموختگان از طريق توسعه و ترويج فرهنگ کارآفريني و اشتغال دانش بنيان، مشاركت در ايجاد زمينه‌هاي مناسب براي اشتغال دانش آموختگان و یا شناسايي و معرفي زمينه هاي نوين اشتغال و کار آفريني، مأموريت (رسالت) جهاددانشگاهي درحوزه اشتغال به حساب می آید.
وی افزود: مخاطبین جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال دانشجويان، دانش‌آموختگان، دانشگاهها و مراكز آموزش عالي، كارفرمايان، سرمايه‌گذاران، اساتيد دانشگاهي، سازمان‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي و وزارتخانه‌ها هستند.
رییس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به توانمندي‌هاي این سازمان اشاره کرد و ادامه داد: عرضه خدمات پژوهشي، آموزشي و اطلاع‌رساني به دانش‌آموختگان دانشگاهي، عرضه خدمات علمي و مشاوره‌اي توسعه اشتغال به سازمانها و نهادهاي كشور، عرضه راهكارهاي علمي و اجرايي توسعه اشتغال در تدوين برنامه‌ها و سياست�هاي كلان كشور، تعريف و تدوين راهكارهاي اجرايي توسعة اشتغال، تدوين طرح هاي تيپ شغلي نوآورانه، گسترش زمينه‌هاي اشتغال در حوزه IT، مديريت و اجراي طرحهاي كلان در حوزه اشتغال، برگزاري همايش ها، سمينارها و كارگاه هاي مرتبط با اهداف و سياست هاي سازمان، اجراي طرح هاي اشتغال زا و پيش بيني ساز و كارهاي مناسب جهت تجاري سازي فناوري از پتانسیل های موجود در جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغال محسوب می شود.
وی اضافه کرد: مديريت و راهبري واحدهاي فناور و شركت هايي متقاضي استقرار در مراكز رشد، پارك هاي علم و فناوري، مديريت و راهبري كليه امور اقتصادي و سرمايه گذاري مرتبط با شركتهاي و موسسات جهاددانشگاهي و همچنين امور مربوط به صادرات ( صدور خدمات، محصولات و دانش فني و همچنين انتقال فناوري) نیز از توانمندی های سازمان در حوزه اشتغال بر پایه اقتصاد دانش بنیان به حساب می آید.
مرآثی در پایان گفت: همایش "شرکت های تعاونی دانشجویی، گامی به سوی اقتصاد دانش بنیان" به همت جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان در هشتم اسفندماه سال جاری در تالار شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود.