امروز چهار شنبه 06 ارديبهشت 1396 -
اخبار : آموزش

انعقاد قرارداد آموزشی بین جهاددانشگاهی واحد همدان و اداره کل تامین اجتماعی نیروهای مسلح استان

قرارداد آموزشی جهاددانشگاهی واحد همدان و اداره کل تامین اجتماعی نیروهای مسلح استان 23 بهمن ماه به امضای روسای مربوطه رسید.
تاریخ : سه شنبه 26 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان همدان، به منظور برگزاری دوره های آموزشی کارکنان تامین اجتماعی نیروهای مسلح، قراردادی بين اكبر اسدي رییس جهاددانشگاهي همدان به نمایندگی و رضا گودرزی از اداره کل تامین اجتماعی نیروهای مسلح استان همدان به مدت 60 روز منعقد شد.
استرس شغلی و بهداشت روانی در محیط کار، مدیریت دانش، آشنایی با امور نگارش، تکنیک های خلاقیت عناوین دور های این قرارداد آموزشی می باشند.
در پایان این دوره ها، با برگزاری آزمون گواهینامه پایان دوره توسط جهاددانشگاهی واحد استان همدان برای شرکت کنندگان صادر خواهد شد.