امروز چهار شنبه 04 اسفند 1395 -
اخبار : فرهنگي

کسب رتبه دوم استانی "عفاف و حجاب" توسط جهاددانشگاهی زنجان

در سومین جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی استان زنجان، از دستگاه‌های برتر تجلیل به عمل آمد که در همین راستا جهاددانشگاهی زنجان رتبه دوم استانی را در بخش عفاف و حجاب از آن خود کرد.
تاریخ : سه شنبه 26 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، در سومین جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی شش دستگاه برتر استان زنجان در دو بخش حقوق شهروندی و عفاف و حجاب مورد تقدیر قرار گرفتند که در بخش عفاف و حجاب، بنیادشهید و امور ایثارگران استان، جهاددانشگاهی زنجان و تبلیغات اسلامی استان به ترتیب اول تا سوم شدند.

رییس جهاددانشگاهی استان زنجان در حاشیه این جلسه گفت: با توجه به اینکه فضای مجازی از ظرفیت بالایی در بین عموم مردم برخوردار است، می‌توان با برنامه‌ریزی‌های دقیق و منسجم از ظرفیت آن در کشور به منظور گسترش فرهنگ حجاب و عفاف استفاده بهینه‌ای کرد.

مهدی عباسی افزود: اساتید دانشگاه‌ها، الگوی نسل جوان هستند که باید به فرهنگ‌سازی و اهمیت دادن به موضوع حجاب و عفاف توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی همچنین به استفاده از ظرفیت‌های بومی استان اشاره و تصریح کرد: در زمینه نوع پوشش اقوام باید مطالعات جدی انجام شود تا در راستای جلوگیری از معضلات فضای مجازی و کاهش مسائل مرتبط در این زمینه، اقدامات لازم صورت گیرد.

عباسی ادامه داد: جهاددانشگاهی، یک نهاد عمومی است که مجموعه اقدامات و فعالیت‌های لازم در راستای تکریم و گسترش عفاف و حجاب را بدون اخذ بودجه دولتی انجام داده است.

رییس جهاددانشگاهی زنجان به انجام برنامه‌هایی با موضوع عفاف و حجاب در این نهاد انقلابی اشاره کرد و گفت: تامین زیرساخت‌ها و مناسب‌سازی محیط در کنار اجرای برنامه‌های تبلیغی و ترویجی برای همکاران و مخاطبان این مجموعه به صورت جدی در دستور کار قرار دارد.

این مسوول به تولید و عرضه محصولات فرهنگی و برپایی غرفه‌های متعدد در نمایشگاه‌های مختلف با موضوع عفاف و حجاب اشاره کرد و ادامه داد: معرفی کتاب و مجموعه سخنرانی‌های مرتبط با حوزه عفاف و حجاب و نیز برگزاری مسابقات و کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی جانبی، از دیگر اقدامات جهاددانشگاهی زنجان به‌شمار می‌آید.

وی، فعالیت جهاددانشگاهی در نمایشگاه‌های ادواری آب و آیینه و طراحی پوسترهای نمایشگاهی با مضامین هنری و مفهومی را از دیگر اقدامات انجام شده در این نهاد دانست و خاطرنشان کرد: برپایی آتلیه عکاسی با حجاب اسلامی و نیز راه‌اندازی غرفه عرضه محصولات پوشش اسلامی و مکمل‌های حجاب، از دیگر اقدامات شاخص جهاددانشگاهی زنجان محسوب می شود.

فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود