امروز پنجشنبه 07 ارديبهشت 1396 -
اخبار : عمومی

ریيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري: موفقيت‌هاي جديد جهاددانشگاهي این استان نماد بارز اقتصاد مقاومتي است

ریيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري با اشاره به همت والاي جهاددانشگاهي در ساخت مجتمع جديد آموزشي تحقيقاتي و فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي در استان، گفت: موفقيت‌ها و حرکت‌هاي جديد جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري نماد بارز اقتصاد مقاومتي است.
تاریخ : سه شنبه 26 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيد قدير مرتضوي 23 بهمن ماه در ديدار با وحيد خليلي ریيس جهاددانشگاهي استان، گفت: این واحد با همت والاي خود در تکميل و افتتاح مجتمع آموزشي تحقيقاتي در استان و موفقيت در حوزه‌هاي آموزشي و پژوهشي گام‌هاي مؤثري در راستاي اقتصاد مقاومتي در استان برداشته است.

ریيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان تصريح کرد: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري آمادگي دارد در حوزه هاي آموزشي، افکارسنجي و پژوهشي از تجربه و توان جهاد دانشگاهي استان استفاده کند.

وي با اشاره به تجميع مراکز جهاددانشگاهي به سبب سهولت در ارایه آموزش ها و پژوهش ها در استان با توجه به افتتاح مجتمع جديد آموزشي تحقيقاتي، اظهار کرد: استفاده از ظرفيت‌هاي جهاددانشگاهي در حوزه هاي مختلف آموزشي، پژوهشي و اطلاع‌رساني کمک بزرگي در انجام ماموريت هاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري در همه حوزه هاي اين شورا است.