امروز جمعه 30 تير 1396 -
اخبار : فرهنگي

ارسال بیش از 275 اثر به جشنواره منطقه ای دانشگاهی "شعر ابن حسام"

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به ارسال بیش از 275 اثر به جشنواره منطقه ای دانشگاهی "شعر ابن حسام" گفت: این جشنواره اردیبهشت 96 برگزار می‌شود.
تاریخ : سه شنبه 26 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، حمید مرادی معاون فرهنگی این واحد با اشاره به برگزاری جشنواره منطقه‌ای دانشگاهی شعر ابن‌حسام، گفت: ابن حسام شاعری گمنام است که در دوران خود بی‌نظیر بوده است.
وی با اشاره به اینکه در راستای معرفی این شاعر والامقام 7 دوره جشنواره شعر به صورت استانی برگزار شده، افزود: برگزاری این جشنواره با استقبال خوب در داخل و خارج از استان همراه بود.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان ادامه داد: در راستای شرکت از سایر استا‌ن‌ها در این جشنواره، مکاتباتی با جهاددانشگاهی انجام و جشنواره در قالب طرح ملی معرفی شد.
مرادی در ادامه از ارسال بیش از  275 اثر به این جشنواره خبر داد و گفت: 80 درصد آثار ارسالی از غرب کشور است.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره در دو بخش اصلی و جنبی برگزار می‌شود، افزود: بخش اصلی جشنواره، شامل شعر آیینی و شعر آزاد و بخش جنبی با موضوع محیط زیست است.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان، مهلت ارسال آثار را تا پایان اسفندماه جاری اعلام کرد و افزود: درصورت استقبال گسترده تر، امکان تمدید زمان ارسال آثار نیز وجود دارد.
مرادی ادامه داد: اختتامیه این جشنواره اردیبشهت ماه 96 در بیرجند برگزار می‌شود.
وی، رونمایی از کتاب شعر جشنواره را از دیگر برنامه‌های این جشنواره اعلام کرد و گفت: بعد از داوری آثار اشعار برگزیده در قالب کتاب شعر "جشنواره ابن‌حسام" به چاپ می‌رسد.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی افزود: در بحث داوری آثار، از اساتید معروف کشوری دعوت خواهد شد.
مرادی اظهارکرد: این جشنواره به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان و با همکاری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کشور و معاونت فرهنگی و اجتماعی استانداری استان، دانشگاه‌های بیرجند، علوم پزشکی، صنعتی، فرهنگیان، حوزه هنری استان، اداره کل ارشاد اسلامی استان، کانون هنرمندان و همچنین واحدهای سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و شمالی و سمنان و سایر معاونت های فرهنگی جهادهای دانشگاهی کشور برگزار خواهد شد.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی ادامه داد: علاوه بر شناسایی استعدادها، ایجاد فضای مناسب برای تعامل و ارتقای سطح اشعار شاعران دانشگاهی، ایجاد دوستی و مودت بین شاعران استان‌ها از مهم‌ترین اهداف این جشنواره است.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران