امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -
اخبار : آموزش

از سوی جهاددانشگاهی استان؛ کارگاه‌های آموزشي مهارت‌های زندگی در البرز برگزار می‌شود

ریيس جهاددانشگاهی واحد استان البرز از برگزاری سه کارگاه آموزشي "مهارت‌هاي زندگي" در بهمن‌‌ماه و اسفندماه سال جاری خبر داد.
تاریخ : سه شنبه 26 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان البرز، دكتر سيد علي اكبر هاشمي‌راد رییس این واحد گفت: مهارت‌های زندگی توانایی‌هایی هستند که با تمرین مداوم پرورش می‌یابند و شخص را در روبه‌رو شدن با مسایل روزانه زندگی آماده می‌کند.
وی با بیان ضرورت اجرای کارگاه‌های آموزشی مهارت های زندگی افزود: برای ارتقای بهداشت روانی افراد جامعه، غنای روابط انسانی، افزایش سلامت و رفتارهای سالم در سطح جامعه، برگزاری چنین کارگاه‌هایی ضرورری است و جهاددانشگاهي نيز با برگزاري چنين كارگاه‌هايي در اين راستا گام بر مي‌دارد.
دکتر هاشمي‌راد یادآور شد: كارگاه آموزشي مهارت‌هاي همسريابي با همكاري انجمن علمي دانشجويي دانشگاه خوارزمي و با راهبري دكتر مرجان حسنوند مدرس دانشگاه تهران، 28 بهمن‌ماه در دانشگاه خوارزمي برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان براي ثبت نام با شماره 02634505151 تماس حاصل نمايند.
ریيس جهاددانشگاهی البرز اظهار كرد: کارگاه آموزشی مدیریت استرس سوم اسفندماه با ارایه زهرا کرمانی دکترای روانشناسی تربیتی و کارگاه آموزشی خودآگاهی چهارم اسفندماه با ارایه شیوا فرمانی شهرضا کارشناس ارشد مشاوره خانواده در مرکز رجایی‌شهر جهاددانشگاهی البرز برگزار خواهد شد.
وی به برخی از مباحث کارگاه آموزشی خودآگاهی اشاره کرد و گفت: "اهمیت و ضرورت مهارت خودآگاهي"، "شکل‌گیری مهارت خودآگاهی"، "مؤلفه‌های مهارت خودآگاهی"، "ویژگی افراد خودآگاه"، "آگاهی از ویژگی های جسمانی و بدنی"، "آگاهی از نقاط قوت خود"، "آگاهی از نقاط ضعف خود"، "آگاهی از افکار خود"، "آگاهی از باورها و ارزش های خود"، "آگاهی از اهداف خود"، "آگاهی از احساسات و هیجانات" و "انواع خود و شناسایی ارزش خود" از جمله مباحث مد نظر کارگاه آموزشی خودآگاهی است.
دکتر هاشمی راد افزود: "علائم حاصل از استرس و فشار روانی"، "منابع بالقوه تنش و استرس"، "شیوه‌های مقابله به استرس"، "ارتباط شخصیت با استرس"، "افکار ناکارآمد" و "راهبردهای رفتاری کنترل استرس" از سرفصل‌های کارگاه آموزشی مدیریت استرس است.
ریيس جهاددانشگاهی واحد استان البرز  خاطرنشان كرد: علاقه‌مندان براي ثبت نام در كارگاه‌هاي آموزشي مديريت استرس و خودآگاهي می‌توانند با شماره 0263446975 و 02634452793 تماس حاصل نمایند.
ریيس جهاددانشگاهي البرز در پایان تصريح كرد: به شرکت کنندگان در این دوره‌ها پس از گذراندن دوره‌های مذکور از سوی جهاددانشگاهی گواهینامه معتبر اعطا خواهد شد.