امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین سازمان جهاددانشگاهی استان و شرکت کمپرسورسازی تبریز

سازمان جهاددانشگاهی استان آذربایجان شرقی و شرکت کمپرسورسازی تبریز تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی وفناوری امضا کردند.
تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان، این تفاهم نامه با حضور دکتر محسنی سرپرست جهاددانشگاهی استان و مهندس آزرم مدیر عامل شرکت کمپرسورسازی تبریز در محل شرکت کمپرسور سازی امضا شد و طرفین بر استفاده از ظرفیت های مختلف همدیگر در اجرای طرح های علمی و پژوهشی تاکید کردند.
همچنین این تفاهم نامه با هدف تقویت و توسعه همکاری های مشترک و دسترسی و به کار گیری دانش فنی و فناوری روز آمد در اجرای طرح های پژوهشی، مطالعاتی، توسعه ایی و کاربردی و آموزشی، در موضوعات مرتبط با نیازهای شرکت کمپرسورسازی، برگزاری نشست ها و دوره های آموزشی مورد نیاز طرفین، همکاری در زمینه ساخت نیروگاه های خورشیدی پرتابل با ظرفیت بالای 1 کیلو وات و سایر زمینه ها منعقد شد.

کاروان اربعین