امروز جمعه 30 تير 1396 -
اخبار : فرهنگي

از سوی جهاددانشگاهی استان؛ مسابقه مناظره دانشجویی در سیستان و بلوچستان برگزار می شود

با هدف تمرین و کسب آمادگی برای تحلیل مسایل و مهارت در گفت‌وگو و رعایت اخلاق و منطق گفت‌وگو، جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان مسابقات مناظره دانشجویی برگزار می‌کند.
تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1395

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در این باره اظهار کرد: تاکیدی که طی سالیان اخیر از سوی مقام معظم رهبری بر ایجاد و گسترش کرسی‌های آزاداندیشی شده است ناشی از اشراف و تسلط ایشان نسبت به واقعیت و آسیبی بود که فضای دانشگاه‌ها را تهدید می‌کند در غیر این صورت اگر این نیاز و ضرورت نبود لزومی نداشت ایشان برای مقابله با آسیب‌ها، دانشجویان و دانشگاهیان را ترغیب به برگزاری این کرسی‌ها و مناظرات کنند.
محمود محمدقاسمی با بیان اینکه مناظره‌های دانشجویی در حقیقت تمرین اجتماعی شدن، آزاداندیشی و گفت‌وگو و تحمل نظر مخالف است، ادامه داد: هدف از برگزاری این مناظرات تمرین و کسب آمادگی برای تحلیل مسایل و مهارت در گفت‌وگو و رعایت اخلاق و منطق گفت‌وگو است.
وی افزود: برگزاری مسابقات مناظره در بین دانشجویان از جمله تمهیدات و راهکارهای جامعه‌ دانشگاهی برای ارتقای فرهنگ گفت وگو و بسط و گسترش بحث علمی به شمار می‌رود.
معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: این نهاد انقلابی در همین راستا مسابقات مناظره دانشجویی را در گروه‌های چهار نفره در سطح دانشگاه‌های استان پیش‌بینی کرده است.
محمدقاسمی افزود: دانشجویان استان می‌توانند جهت ثبت‌نام  تا 15 اردیبهشت‌ماه سال آینده به دانشکده ادبیات و علوم انسانی، تالار ملاصدار، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و سایت مراجعه کنند.
وی یادآور شد: جوایز تیم‌های اول، دوم و  سوم به ترتیب 15، 10 و 5 میلیون ریال می‌باشد.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران