امروز پنجشنبه 04 خرداد 1396 -
اخبار : فرهنگي
تا 13 فروردین ماه 96؛
مهلت ارسال داستان به جشنواره زاینده رود تمدید شد

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان گفت: مهلت ارسال داستان به دومین دوره جشنواره سراسری دانشجویی زاینده رود تا پایان روز 13 فروردین ماه 96 تمدید شد.
تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، داریوش اسماعیلی ضمن اعلام این خبر گفت: به دنبال درخواست مکرر علاقمندان جهت تمدید مهلت ارسال آثار داستان کوتاه، دبیرخانه جشنواره سراسری دانشجویی داستان کوتاه زاینده‌رود این زمان را تا 13 فروردین ماه 96 تمدید کرد.
وی افزود: تاکنون داستان های زیادی در هر سه بخش این جشنواره از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و پیش بینی می‌شود این تعداد تا پایان مهلت تمدید شده نیز افزایش یابد.
اسماعیلی همچنین از عدم تمدید مجدد مهلت ارسال آثار در این جشنواره خبر داد و خاطرنشان کرد: 13 فروردین ماه آخرین مهلت برای علاقمندان به شرکت در این جشنواره است و پس از آن این آثار وارد مرحله داوری خواهد شد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی بیان کرد: این جشنواره به صورت دوسالانه در راستای تداوم جریان‌های ادبی و تأکید بر امر خلاقیت و نقش صناعت در داستان کوتاه با هدف کشف استعدادهای نو توسط جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان و مرکز آفرینش های ادبی قلمستان برگزار میگردد.
شایان ذکر است؛ علاقه مندان می توانند پس از دریافت فرم شركت در جشنواره از سایت story.jdisf.ac.ir، داستان کوتاه خود را  -که در هيچ جايزه‌اي شركت داده نشده باشد- به صورت فایل word با فرمت doc به همراه آن فرم و تصویر کارت دانشجویی به پست الکترونیکی zayanderoodstory@gmail.com ارسال کنند و  دقت داشته باشند که دبيرخانه در ويرايش و اصلاح آثار جهت چاپ آزاد است. آثار ارسالی به بخش آزاد و ویژه باید حداكثر 6000 كلمه و بخش داستان کوتاه کوتاه حداكثر 100 كلمه باشند.
جوايز بخش آزاد برای نفر اول 15 ميليون ريال، نفر دوم 10 میلیون ریال، نفر سوم 5 میلیون ریال ( به همراه تندیس و لوح یادبود برای هر سه نفر اول) است. همچنین به نفرات چهارم تا دهم نیز جوایزی اهدا خواهد شد.
جایزه بخش ویژه نیز 10 میلیون ریال و بخش داستان کوتاه کوتاه 5 میلیون ریال همراه با لوح یادبود است.