امروز پنجشنبه 02 شهريور 1396 -
اخبار : فرهنگي

از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان صورت می گیرد؛ برگزاری همایش" دانشجو و اهدای خون" در دانشگاه سیستان و بلوچستان

سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از برگزاری همایش دانشجو و اهدای خون در 27 بهمن‌ماه جاری توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان در تالار ملاصدرای دانشگاه سیستان و بلوچستان خبر داد.
تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، محمود محمدقاسمی در این باره اظهار داشت: همایش "دانشجو و اهدای خون" در راستای تامین خون سالم و کافی با همکاری دانشجویان علاقمند جهت جذب سایر دانشجویان به عنوان اهدا کنندگان خون سالم در این استان برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: تنها راه دستیابی و فراهم کردن خون سالم  در واقع اهدای خون توسط انسانهای نوع‌دوست  و نیک‌اندیش است
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان افزود: در این بین اهدا کنندگان داوطلب مستمر بهترین و سالم‌ترین منبع تامین خون هستند.
محمدقاسمی اشاعه و نهادینه‌سازی فرهنگ اهدای خون در استان و تشویق و ترغیب سایر دانشجویان و اساتید به امر اهدای خون را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت دانشجویان و دانشگاهیان دانست و گفت: افراد و دانشجویان و دانشگاهیان علاقمند برای شرکت در همایش می‌توانند به معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان واقع در تالار ملاصداری دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سیستان و بلوچستان مراجعه کنند.
وی یادآور شد: همایش دانشجو و اهدای خون در 27  بهمن‌ماه جاری توسط جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و با همکاری دانشگاه استان و سازمان انتقال خون برگزار می‌شود.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی