امروز سه شنبه 25 مهر 1396 -

حضور جهاددانشگاهی خراسان رضوی در چهارمین همایش بین‌المللی "فن‌آوری‌های نوین صنعت ساختمان"

سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با ارایه معرفی دستاوردهای دو گروه پژوهشی مواد و متالورژی و توسعه پایدار شهری و منطقه‌ای در چهارمین همایش بین‌المللی "فن‌آوری‌های نوین صنعت ساختمان" حضور یافت.
تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، گروه پژوهشی مواد و متالورژی این سازمان با ارایه فوم آلومینیومی و کاربرد این فوم‌ها در صنعت ساختمان در نمایشگاه چهارمین همایش بین‌المللی فن‌آوری‌های نوین صنعت ساختمان حضور یافت.
فوم‌های آلومینیومی با داشتن قابلیت‌هایی نظیر عایق صوت، نسبت استحکام به وزن بالا، تحمل ضربات احتمالی و لرزش‌های ساختمان، دارا بودن ظاهری زیبا و مطلوب، جلوگیری از گسترش آتش، عایق حرارتی و... به صورت گسترده در ساخت درب‌ها، پوشش دیوارها، کفپوش‌ها و سقف‌های فومی در بسیاری از سازه‌های ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
همچنین در حاشیه این همایش گروه توسعه پایدار شهری و منطقه‌ای پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی "کارگاه آموزشی تحلیل اکولوژیک ساختمان‌های بلندمرتبه از طریق شاخص‌های استاندارد leed و sqe "را برگزار خواهد نمود.
کارگاه فوق همزمان در استا‌ن‌های اصفهان، فارس، آذربایجان شرقی، هرمزگان و قزوین نیز به صورت مجازی و از طریق ویدئو کنفرانس پخش خواهد شد.
گفتنی است، چهارمین همایش بین‌المللی فن‌آوری‌های نوین صنعت ساختمان با حضور متخصصان داخلی و متخصصان خارجی از 10 کشور دنیا از 24 بهمن ماه کار خود را آغاز کرده و تا 25 بهمن در مشهد ادامه دارد.

مرز پرگهر
کاروان اربعین