امروز دوشنبه 07 فروردين 1396 -
اخبار : آموزش

قبولی 20 نفر از فراگیران کمک پرستاری در آزمون استخدامی شرکت آوا سلامت کردستان

معاون آموزش جهاددانشگاهی کردستان گفت: 20 نفر از فراگیران دوره کمک پرستاری جهاددانشگاهی استان کردستان در آزمون استخدامی که توسط شرکت آوای سلامت برگزار شد حد نصاب نمره قبولی را کسب و در این آزمون استخدامی قبول شدند.
تاریخ : يكشنبه 24 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد کردستان، مهندس سیروان صیدی اضافه کرد: این دوره کمک پرستاری توسط جهاددانشگاهی برگزار شد و پس از اتمام دوره فراگیران در آزمون استخدامی شرکت آوا سلامت کردستان شرکت نمودند.
صیدی خاطرنشان کرد: در این مرحله از آزمون 39 نفر جذب می شوند که فراگیران جهاد دانشگاهی کردستان با 2/51 درصد قبولی بیشترین سهمیه قبولی در این آزمون را داشته اند.
مهندس صیدی بیان کرد: در آینده ای نزدیک مجددا آزمون استخدامی برای این فراگیران برگزار خواهد شد که معاونت آموزش جهاد دانشگاهی کردستان در نظر دارد با برگزاری دوره های آمادگی آزمون کمک پرستاری سهم بسزای در قبولی این فراگیران داشته باشد.

توصیه های سفر