امروز پنجشنبه 02 شهريور 1396 -
انجمن رمز ایران در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار می کند:
نشست هم اندیشی با موضوع «بدافزارها و ضدبدافزارها، چالش ها، موانع و راهکارها»

نشست هم اندیشی با موضوع «بدافزارها و ضدبدافزارها، چالش ها، موانع و راهکارها» از سلسله نشست های انجمن رمز ایران، 27 بهمن ماه به همت انجمن رمز ایران در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار می شود.
تاریخ : يكشنبه 24 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، "چالش های علمی و وضعیت تحقیقات دانشگاهی در حوزه بدافزار و ضد بدافزار"، "رشد بدافزارها و باج افزارها و معضلات استفاده از ضد بدافزارهای خارجی" و همچنین"مشکلات تولید و موانع توسعه ضدبدافزار بومی در کشور" از جمله ی موضوعات این نشست می باشد که با حضور متخصصان حوزه ی رمز مورد بررسی قرارمی گیرد.
سومین نشست هم اندیشی انجمن رمز ایران در سال 95 با موضوع "بدافزارها و ضدبدافزارها، چالش ها، موانع و راهکارها" روز 27 بهمن ماه جاری، ساعت 16:30 تا 18 با حضور اعضای حقیقی و حقوقی انجمن، اساتید و محققین دانشگاه و فعالان صنعت افتا برگزار می شود.
مشاركت فعال در تدوين سند امنيت فضاي تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، پيشنهاد سياست هاي كلي نظام در حوزه امنيت فضاي تولید و تبادل اطلاعات، برگزاري ميزگردهاي بررسي مسائل مبتلابه حوزه افتای كشور، برگزاري منظم كنفرانس هاي سالانه انجمن رمز ايران، راه اندازي شاخه هاي دانشجويي انجمن در دانشگاه ها و مراكز آموزشي و پژوهشي كشور، تاسیس موسسه توسعه و گسترش افتا به عنوان بازوی اجرایی انجمن، بخشی از فعاليت هاي شاخص انجمن رمز ايران می باشد.
گفتنی است، از علاقمندان به حضور در سومین نشست هم اندیشی انجمن رمز ایران دعوت به عمل مي آيد در اين نشست حضور بهم رسانند.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی