امروز يكشنبه 01 مرداد 1396 -
سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف:
کسب رتبه A در ارزیابی وزارت علوم توسط پژوهشکده توسعه تکنولوژی در سه سال بیانگر اهمیت کارهای پژوهشی این مجموعه است

سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی با تبریک ایام دهه ی فجر با اشاره به چند خاطره در زمینه ی مبارزات مردم و نظامیان فداکار و متعهد به خصوص همافران قهرمان نیروی هوایی ارتش که در روز 19 بهمن ماه سال 1357 با بیعت با امام خمینی به وقوع پیوست، با خطاب قرار دادن جوانانی که در سالهای اول پیروزی انقلاب اسلامی سن کمی داشتند و یا هنوز پا به دنیا نگذاشته بودند، تاکید کرد حتما تاریخ اتقلاب را مطالعه و خاطرات مبارزان انقلاب را بشنوید و به خاطر بسپارید و همه ی ما باید قدردان کار بزرگ این بزرگان باشیم.
تاریخ : يكشنبه 24 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، دکتر محمدصادق حاجی تاروردی با اشاره به اینکه هم اکنون متاثر از وضعیت اقتصادی کشور، سازمان هایی همچون سازمان ما که به فعالیتهای پژوهشی و تخصصی مشغول است، از آن جایگاه اقتصادی مورد انتظار که بتواند پاسخگوی همه ی نیازهای سازمان باشد، قرار ندارد،به همه ی اعضا، به خصوص مدیران سازمان توصیه کرد در مدیریت فعالیت ها به گونه ای برنامه ریزی و عمل کنند که سازمان بتواند از این مشکلات عبور کند.

وی پیگیری تصویب ردیف بودجه برای پژوهشکده توسعه تکنولوژی را از جمله ی فعالیت هایی ذکر کرد که از گذشته در دست پیگیری بوده و هم اکنون به لطف الهی به نتیجه رسیده است و این پژوهشکده دست یابی به این نتیجه را به خاطر پشتوانه ای که به عنوان جهاددانشگاهی دارد و همچنین جایگاه برتری که طی چند سال گذشته توانسته بدست آورد، کسب کرده است.

دکتر حاجی تاروردی گفت: با توکل به خدا، طی 5 سال گذشته بررسی ها نشان می دهد پژوهشکده توسعه تکنولوژی از نظر رتبه ی فعالیت های پژوهشی در جایگاه بسیار خوبی قرار دارد. کسب رتبه A در طول سه سال گذشته این ادعا را به خوبی ثابت می کند.

سرپرست پژوهشکده توسعه تکنولوژی، اخذ گرید برای این پژوهشکده را از برنامه های در دست پیگیری ذکر کرد که تاکنون مراحلی از ان با موفقیت طی شده است.

وی افزود: طی چند دوره 17 دانشجوی دکترای پژوهش محور در پژوهشکده توسعه تکنولوژی پذیرش شدند که 7 نفر از آنها طی دوسال اخیر فارغ التحصیل شده اند و طی دو سال گذشته 60 مقاله از سوی محققان و پژوهشگران این پژوهشکده ارائه و بیش از نیمی از آنها در نشریات معتبر به چاپ رسیده است.

دکتر حاجی تاروردی همکاری بین مراکز و گروه های فعال در یک سازمان با یکدیگر و همچنین همکاری بین واحدهای مختلف جهاددانشگاهی و همکاری آنها با موسسات و شرکتها و سازمانهای خارج از مجموعه نهاد جهاددانشگاهی را یکی از مسیرهای موفقیت و دستیابی به پروژه های کلان کشوری نام برد و اظهار داشت: مجموعه های بزرگی مانند قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) و گروه مپنا که هم اکنون پروژه های کلانی را در کشور انجام می دهند، توانسته اند توان داخلی را در کنار بهره گیری از توان و تخصص شرکتهای بیرون از مجموعه ی خود به کار بگیرند که در این زمینه جهاددانشگاهی صنعتی شریف باید از تجربه ی موفق آنها کمک بگیرد تا انشاالله بتوانیم بیشتر از قبل در پروژه کلان کشوری وارد شویم.

دومين دوره مسابقات "رالي_خانوادگي" جهادگران