امروز پنجشنبه 02 شهريور 1396 -
اخبار : فرهنگي
دکتر طیبی تأکید کرد:
ایکنا؛ پاسخگوی نیاز مخاطبان بین‌الملل و مروج فرهنگ اسلامی

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به برتری ایکنا در میان خبرگزاری‌های تخصصی کشور گفت: ایکنا، توانسته در ترویج فرهنگ اسلامی که اصلی‌ترین موردی است که از یک خبرگزاری انتظار می‌رود، موفق عمل کند و از موقعیت دارا بودن زبان‌های متعدد به خوبی بهره برده است.
تاریخ : يكشنبه 24 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیت های قرآنی دانشگاهیان کشور، دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاددانشگاهی پیرامون برتری خبرگزاری ایکنا در رتبه‌بندی خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری تخصصی، اظهار کرد: خبرگزاری ایکنا، جدای از اینکه یک خبرگزاری تخصصی قرآنی است، توانسته در ترویج فرهنگ اسلامی که اصلی‌ترین چیزی است که از یک خبرگزاری توقع می‌رود، موفق عمل کند.
رییس جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: خبرگزاری ایکنا علاوه بر اینکه در حوزه خبررسانی به وظایف خود به نحو احسن عمل کرده، یک ویژگی مهمی دارد و آن این است که دارای زبان‌های متعدد در انتشار اخبار بوده و پاسخگوی نیاز مخاطبان با زبان‌های مختلف است.
دکتر طیبی توصیه‌ای به خبرگزاری ایکنا داشت و گفت: توصیه من به دست‌اندرکاران ایکنا این است که به تولید محتوا بیش از پیش اهمیت دهند، البته در این راستا، فعالیت‌های پژوهشی میان‌رشته‌ای طراحی شده و ما امیدواریم که در حوزه فعالیت‌های میان‌رشته‌ای قرآن کریم، گروه‌های پژوهشی تشکیل شود و این گروه‌ها تولید محتوا کنند و ایکنا آن‌ها را در اختیار مخاطب قرار دهد.
وی افزود: وقتی به انعکاس نظرات دیگران در خصوص فعالیت‌های خبرگزاری ایکنا دقت می‌کنیم، میزان رضایت از این خبرگزاری بالاست.
رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به لزوم برگزاری پیش‌کنفرانس‌های علمی جانبی پیرامون مسابقات بین‌المللی قرآن، تصریح کرد: سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان و ایکنا در فعالیت‌های بین‌المللی نیز که در سطح مسابقات بین‌‌المللی قرآنی می‌باشد، فعال است. این جریان می‌طلبد که همراه با کنفرانس‌های علمی جانبی باشد، در شرایطی که دشمنان ایران و اسلام، مسلمانان را به جان هم می‌اندازند و قصد دارند تصویر بدی از مسلمانان به مردم دنیا نشان دهند، ایکنا می‌تواند از این فرصت استفاده کند و با استفاده از مبانی قرآن کریم این دسیسه‌ها را از بین ببرد و وحدت میان مسلمانان و دانشجویان مسلمان که مدیران آینده خواهند بود، برقرار نماید.
وی افزود: سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان از ابزارهای خوبی در این حوزه برخوردار است، اگر بتواند از آن‌ها استفاده کند، می‌تواند جهاددانشگاهی را در رسیدن به اهداف کیفی و ترویجی در امر قرآن یاری دهد.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی