امروز چهار شنبه 04 اسفند 1395 -
اخبار : فرهنگي

به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران، مرکزفرهنگی مهارت آموزی و کارآفرینی دانشجویان افتتاح شد

هم زمان با سي و هشتمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي، معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران با هدف ارتقای مهارت آموزي در كنار تحصيلات دانشگاهي، كيفي‌سازي اوقات فراغت دانشجويان و حركت به سمت توسعه دانشگاه كارآفرين، مركز فرهنگي مهارت آموزي و كارآفريني دانشجويان را سه‌شنبه 19 بهمن 95 در كوي دانشگاه تهران افتتاح کرد.
تاریخ : يكشنبه 24 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، در این مراسم که با حضور احمد شریفی‌زاده رییس سازمان جهاددانشگاهی تهران و محمد اسماعیلی، مدیرکل خوابگاه‌های دانشگاه تهران برگزارشد، مهدی عباسی معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی تهران، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و تشکر از مساعدت مدیریت کوی دانشگاه تهران در راه اندازی مركز فرهنگي مهارت آموزي و كارآفريني دانشجويان، طی سخنانی گفت: این مرکز با اهداف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و خودباوری در بین دانشجویان و آماده سازی آنان برای ورود به بازار کار و ارتقای مهارت های فرهنگی، هنری، کمک آموزشی، اجتماعی و سبک زندگی و مهارت های کارآفرینی برنامه ریزی شده که امیدواریم با جذب دانشجویان مستعد و ایجاد شرایط و امکانات لازم برای فعالیت های علمی و پژوهشی و فرهنگی آنان، درجهت توسعه دانشگاه کارآفرین گام برداریم.
مهندس سیدمحمد موسوی، کارآفرین برتر کشور و مدیرعامل گروه بهداشتی فیروز نیز در سخنانی گفت: دانشجویان ذخایر و منابع اصلی ساختار جامعه و مانند منابع فرآوری شده، آماده بهره برداری هستند؛ و اگر می‌خواهند به دنبال کارآفرینی در جامعه باشند باید همراه با رویکرد الهی و اجتماعی باشد.
موسوی اضافه کرد: شما دانشجویان امیدهای این کشور هستید و بعد از تحصیل، منتظر به وجودآمدن فرصت‌های شغلی نباشید؛ بلکه خودتان به سوی ایجاد اشتغال قدم بردارید و هرکدامتان یک کارآفرین باشید.

فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود