امروز دوشنبه 07 فروردين 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال
با محوریت راه اندازی مرکز رشد تخصصی در موسسه تحقیقات خاک و آب؛
تفاهم نامه همکاری بین وزارت جهاد کشاورزی و پارک علم و فناوری استان البرز منعقد شد

مراسم انعقاد تفاهم نامه بین پارک علم و فناوری البرز و موسسه تحقیقات خاک و آب جهت راه اندازی و ایجاد مرکز رشد تخصصی در محل موسسه تحقیقات خاک و آب، 18 بهمن برگزار گردید.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، در این مراسم مهندس ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز، دکتر بازرگان رییس موسسه تحقیقات خاک و آب، دکتر نوری رییس گروه مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان سازمان تات (تحقیقات، آموزش، ترویج جهاد کشاورزی) وزارت جهاد کشاورزی و هیات همراه حضور داشتند.
مهندس ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز ضمن تمجید از عقد تفاهم نامه وزارتخانه های عتف و جهاد کشاورزی در راستای تاسیس مراکز رشد تخصصی کشاورزی در کشور اعلام کرد: در حال حاضر 4 مرکز تحقیقاتی وزارت جهاد کشاورزی مستقر در استان جهت راه اندازی مرکز رشد درخواست خود را ارایه دادند که 3 درخواست دیگر در حال مذاکره و بررسی اولیه شرایط است.
وی با تاکید بر گسترش هم افزایی و همکاری سازمان ها با یکدیگر افزود: پارک علم و فناوری البرز پس از بررسی از راه اندازی سامانه های فناوری مانند مرکز رشد، کانون شکوفایی خلاقیت، مرکز نوآوری و ... حمایت می کند چراکه سازمان ها با همپوشانی و بهره مندی از امکانات زیرساختی یکدیگر می توانند فرایند تاسیس و بهره برداری از چنین مراکزی را تسریع نمایند.
رییس پارک علم و فناوری با تاکید بر نقش اقتصاد دانش بنیان به عنوان اقتصادی پویا در کشور ادامه داد: خوشبختانه در کشور قوانین مناسبی در زمینه اقتصاد دانش بنیان وجود دارد که به طور پیوسته مورد بازنگری قرار گرفته و بروز رسانی می شود. مسلما عقد چنین تفاهم نامه هایی در راستای اقتصاد دانش بنیان و برای حمایت از بخش خصوصی صورت می پذیرد.
وی با اشاره به حمایت آیت الله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرج از مبحث اقتصاد دانش بنیان در استان اعلام کرد: تمام دستگاه های نظارتی و اجرایی استان در این مورد هم راستا و همگام می باشند.
در ابتدای جلسه نیز دکتر بازرگان رییس موسسه تحقیقات خاک و آب با ارایه گزارشی از عملکرد موسسه بیان داشت: این موسسه 28 شعبه استانی فعال دارد که از میان آنها 10 شرکت فناور و دانش بنیان توسط اعضای هیأت علمی تاسیس شده  که 2 شرکت آن در موسسه مرکزی ایجاد گردیده است.
وی ادامه داد: از موسسه تحقیقات خاک و آب تا کنون 14 دانش فنی ثبت شده است که در سال 94 سه مورد از آنها به فروش دانش فنی منجر شده است.
در پایان دو طرف ضمن امضا و تبادل تفاهم نامه ایجاد مرکز رشد تخصصی جهت واحدهای فناور بین پارک علم و فناوری البرز اظهار امیدواری نمودند در آینده نزدیک شاهد افتتاح این مرکز با حضور مقامات ملی و استانی باشیم.

توصیه های سفر