امروز سه شنبه 09 خرداد 1396 -
اخبار : آموزش

دوره‌های تخصصی کارکنان صنعت، معدن و تجارت در جهاددانشگاهی واحد ایلام برگزار شد

دوره‌های تخصصی مورد نیاز کارکنان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد ایلام برگزار شد.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد ایلام، زهرا فرخ‌نژاد، معاون آموزشی این واحد با اعلام این خبر اظهار کرد: بر اساس قرارداد منعقده با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام، برگزاری 9 دوره تخصصی مورد نیاز مدیران و معاونان این سازمان به معاونت آموزش جهاد دانشگاهی واحد ایلام واگذار شد.
وی گفت: دوره‌های مذکور شامل روش‌های کاهش ضایعات در صنعت به مدت 24 ساعت، رشد و توسعه در کشورهای صنعتی و فرا صنعتی به مدت 24 ساعت، بازرسی و نظارت بر معادن و آشنایی با موقعیت GPS به مدت 40 ساعت، آشنایی با سازمان‌های تخصصی اقتصادی و بازرگانی بین‌المللی به مدت 32 ساعت، قیمت‌گذاری و اهمیت آن در اقتصاد به مدت 12 ساعت، بررسی عرضه و تقاضا و نحوه قیمت‌گذاری در بازار به مدت 16 ساعت، دوره‌های ویژه اصناف به مدت 4 ساعت، حسابداری عمومی به مدت 16 ساعت، آشنایی با قوانین صادرات و واردات به مدت 48 ساعت است که از 6 دی‌ماه تا 19 بهمن‌ماه امسال برگزار شد.
فرخ‌نژاد با بیان اینکه در مجموع این دوره‌ها برای 143 نفر از معاونان و مدیران این سازمان به مدت 216 ساعت برگزار شد، ابراز امیدواری کرد آموزش‌های تخصصی ارایه شده توسط معاونت آموزش جهاددانشگاهی واحد استان ایلام بتواند در ارتقای هر چه بهتر خدمات این سازمان مؤثر واقع شود.