امروز شنبه 25 آذر 1396 -
اخبار : فرهنگي

در کارگاه تخصصی«مهدویت در اندیشه امام خمینی(ره)» مطرح شد: انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر فرهنگ ایمان و شهادت شکل گرفت

مدرس حوزه و دانشگاه‌های اردبیل در کارگاه تخصصی«مهدویت در اندیشه امام خمینی(ره)» که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد استان برگزار شد، گفت: از دیدگاه اسلام فرهنگ دارای مجموعه ارزش‌هایی است و انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر این ارزش‌ها و فرهنگ ایمان و شهادت شکل گرفت.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، حجت‌الاسلام صبری، 19بهمن‌ماه در کارگاه تخصصی "مهدویت در اندیشه امام خمینی(ره)" که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اردبیل برای اعضاء در سالن جلسات جهاددانشگاهی برگزار شد، با اعلام اینکه، هدف از بعثت پیامبران هدایت انسان‌ها بوده است تصریح کرد: انسان‌ها برای انجام وظایف و ماموریت خود به این جهان آمده‌اند، چنانچه در آیات قرآنی هدف از خلقت جن و انس پرستش خداوند ذکر شده است و قیمت انسان نیز ناشی از معرفت اوست.
وی فرهنگ سازی را اولین رسالت انبیای الهی عنوان کرد و افزود: چرا که توجه به فرهنگ و اصلاح آن در جامعه باعث پیشرفت همه جانبه آن از لحاظ سیاسی، اقتصادی، عمرانی و سایر امور جامعه خواهد شد.
این مدرس دانشگاه خاطرنشان کرد: تمام آیات قرآن به نوعی از آموزش و پرورش و تعلیم  و تربیت بحث کرده و دو سوم آیات به نوعی به فرهنگ پرداخته است این درحالی است که در جامعه ما کمترین توجه به فرهنگ می‌شود.
صبری ادامه داد: امام خمینی(ره) رهرو راه ائمه اطهار(ع) بود و در واقع همان کار ائمه(ع) را در حوزه فرهنگ‌سازی انجام داد و سبب شکل‌گیری انقلاب اسلامی در ایران شد، انقلابی که به دلیل ویژگی‌های خاص از سایر انقلاب‌‌های جهان متمایز است
وی با اعلام اینکه از دیدگاه اسلام مجموع ابزارها، روش‌ها و اصالت‌هایی که یک مکتب یا انقلاب به آن قایل است فرهنگ آن انقلاب می‌باشد، تصریح کرد: مهمترین وجه متمایز انقلاب ما از سایر انقلاب‌ها، فرهنگ تکیه بر ایمان بود و نمونه آن شهادت است که افتخار محسوب می‌شود چرا که ریشه آن بر معنویت و ایمان استوار می‌باشد.
این مدرس دانشگاه ادامه داد: دومین ویژگی انقلاب اسلامی عدم وابستگی آن به کشورهای غرب و شرق بود و شعار "نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی" بر این مبنا شکل گرفت که حضرت امام(ره) نیز در تایید این شعار فرمودند: نه یک کلمه کم و نه یک کلمه اضافه.
صبری بیان کرد: سومین مورد در بحث تمایز انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب‌ها مربوط به سلاح الله اکبر و همبستگی، اتحاد و انسجام بین مردم و روحانیت بود لذا در شرایط کنونی دشمن روی این سه گزینه دست گذاشته و به مقابله با آن برخاسته است.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه