امروز دوشنبه 03 مهر 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

معاون حقوقی رییس جمهور بیان کرد: توجه ویژه به توانمندی های فناورانه موجود در استان البرز

حجت الاسلام والمسلمین انصاری با اشاره به رونمایی از داروی جدید کنترل آلزایمر و کاهش علایم تحریک پذیری آن با نام ملوتروپیک توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل پارک علم و فناوری البرز، افزود: چنین موارد مهم و مطرحی نشان از توانمندی های فناورانه موجود در استان البرز است که بایستی به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، حجت الاسلام و المسلمین دکتر مجید انصاری معاون حقوقی رییس جمهور دوشنبه 18 بهمن، در نشستی صمیمی به مناسبت دهه فجر میهمان مسوولان و مردم استان البرز بود.
در این نشست که مهندس طهایی استاندار البرز،‌ مهندس ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز و سایر مدیران دستگاه های اجرایی حضور داشتند، معاون حقوقی رییس جمهور با اشاره به ظرفیت های مختلف استان البرز گفت:‌ با توجه به وسعت استان البرز و محدودیت های طبیعی و اقلیمی، بایستی ‌به این استان نه به عنوان قطب صنعتی بلکه به عنوان قطب صنایع هایتک نگاه کرده و از فرصت های موجود نهایت استفاده را برد و البرز را به عنوان قطب علم و فناوری کشور در نظر گرفت.
حجت الاسلام انصاری در ادامه با اشاره به رونمایی از داروی جدید کنترل آلزایمر و کاهش علایم تحریک پذیری آن با نام ملوتروپیک توسط وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در محل پارک علم و فناوری البرز، افزود: چنین موارد مهم و مطرحی نشان از توانمندی های فناورانه موجود در استان البرز است که بایستی به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی در خاتمه از مسوولان و مدیران استانی خواست تا موانع قانونی کسب و کار را در راستای تقویت اقتصاد مقاومتی به معاونت حقوقی ریاست جمهوری اعلام تا از طریق هیات دولت، مجلس شورای اسلامی، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و سایر مجموعه های ذیربط بر طرف شود.

کاروان اربعین