امروز چهار شنبه 06 ارديبهشت 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

برگزاری دهمین جلسه اقتصاد مقاومتی در پارک علم و فناوری البرز

در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، دهمین جلسه اقتصاد مقاومتی پارک علم و فناوری البرز با حضور رییس، معاون و مدیران و کارشناسان پارک علم و فناوری البرز 21 بهمن ماه در دفتر ریاست این پارک برگزار گردید.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، در ابتدای جلسه مهندس ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز با ابراز تشکر و قدردانی از همکاران مجموعه و تلاش آنها در پیاده سازی هرچه بهتر اقتصاد مقاومتی در پارک، به برخی فعالیت های انجام شده در این راستا اشاره نمود.
وی توانمندی های واحدهای فناور مستقر را با اشاره به بازدیدهای دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آیت الله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرج، دکتر علی�آبادی مدیرعامل گروه مپنا و دکتر دهقان مدیرکل بازرسی استان از پارک علم و فناوری، مناسب دانست و از حمایت افراد یاد شده از واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان خبر داد و خاطر نشان نمود که این بازدیدها در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی بوده که در جهت تجاری�سازی محصولات و خدمات فناورانه صورت می پذیرد.
در ادامه پس از پیگیری امور مربوط به صورت جلسات قبلی و ارایه توضیحات لازم از سوی پرسنل مسوول، انصاری به عنوان نماینده پارک در جلسات اقتصاد مقاومتی استان ضمن ارایه گزارشی از آخرین جلسات برگزار شده استانی، روند فعالیت های پارک را در اقتصاد مقاومتی به خصوص در واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی (برون سپاری)، دولت الکترونیک، اطلاع رسانی فعالیت ها به صدا و سیما و ... پیگیری نمود و خواستار توجه ویژه به این مهم شد.

ا