امروز دوشنبه 04 ارديبهشت 1396 -
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تاکید کرد:
پروژه دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی؛ الگوی معرفی توانمندی های خراسان جنوبی

سرفرازی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: پروژه دهکده گیاهان دارویی می تواند الگو و مدلی برای معرفی توانمندی های استان باشد.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، عصمت سرفرازی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی و محمد شفیعی،فرماندار خوسف و هیات همراه امروز، 20 بهمن ماه از پروژه دهکده گیاهان دارویی جهادانشگاهی بازدید کردند.
عصمت سرفرازی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان جنوبی در این بازدید گفت: با توجه به ظرفیت های استان در زمینه گیاهان دارویی، احداث دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی می تواند یک مزیت برای استان به ویژه در بحث گردشگری باشد.
وی ادامه داد: پروژه دهکده گیاهان دارویی می تواند الگو و مدلی برای معرفی توانمندی های استان باشد.
محسن پویان، مدیر پروژه دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان با بیان اینکه خراسان جنوبی منحصر به فرد در زمینه گیاهان دارویی است، افزود: هدف از اجرای این پروژه ساماندهی گیاهان دارویی استان، اشتغال و ارز آوری است.
وی با اشاره به لزوم ایجاد برند گیاهان‌دارویی خراسان جنوبی، افزود: در دهکده گیاهان دارویی تعاونی‌هایی شکل می گیرد که کشاورزان و تولیدکنندگان در آن عضو شوند.
مدیر پروژه دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان ادامه داد: میکروب‌زدایی، اخذ استانداردهای لازم و بسته‌بندی مناسب برای صادرات از جمله فعالیت های آزمایشگاهی در دهکده جهاددانشگاهی است.
پویان هدف از ساخت دهکده را ایجاد مرکزی تفرجگاه بیان کرد و ادامه داد: آموزش روستاییان، بازاریابی، تکمیل فرآیند تولید و افزایش سهم کشاورز از بازار فروش، هدایت پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی از اهداف این دهکده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بذر 45 گیاه که قابلیت رشد در محیط های خشک را دارد، در این دهکده کاشته شده است، گفت: مرکز رشد گیاهان دارویی و ساختمان آزمایشگاه کشت بافت و هرباریوم از دیگر قسمت های این دهکده است.
جلال‌الدین صادقی، رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی یک نهاد عمومی غیر دولتی است، یادآور شد: برای بهره برداری از این پروژه به حمایت های استانی نیاز داریم.