امروز سه شنبه 28 شهريور 1396 -
اخبار : فرهنگي

با همکاری جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان؛ سومین کنگره شهدای دانشجوی استان برگزار می شود

جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با برپایی غرفه ی دستاوردهای جبهه و جنگ، داوری بخش آثار دانشجویی چند رسانه ای و نظر سنجی برگزاری و برنامه های کنگره شهدای دانشجویی استان اصفهان در برگزاری سومین کنگره شهدای دانشجوی استانی اصفهان مشارکت می نماید.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سومین کنگره شهدای دانشجوی استان اصفهان از 23 تا 25 بهمن ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد.
این کنگره با محوریت مهندسی دفاع مقدس و نقش دانشگاه در دفاع مقدس برنامه ریزی شده و به منظور ایجاد خودباوری و امید به آینده نسل جدید، به خصوص دانشجویان اجرا می گردد.
گفتنی است، جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان که از ابتدای جنگ تحمیلی نقش بسیار موثری در بخش پشتیبانی مهندسی جبهه ها داشت با ایجاد دفتر پشتیبانی جبهه و جنگ جهاددانشگاهی در اهواز خدمات شایانی همچون؛ همکاری در جذب و اعزام نیرو به جبهه های حق علیه باطل، طراحی و ساخت برخی از تجهیزات و ادوات نظامی مانند؛ کیسه گرم کن شیمایی، بالونهای هیدروژنی و حرارتی ، همکاری در ساخت پهپاد و ده ها طرح و پروژه ی نظامی دیگر در حوزه ی مهندسی جبهه و جنگ انجام داده است.
در سومین کنگره شهدای دانشجوی استان اصفهان نیز جهاددانشگاهی مشارکت خوبی در زمینه های؛ برپایی غرفه ی دستاوردهای جبهه و جنگ و مهندسی دفاع مقدس، داوری بخش آثار چند رسانه های، شامل؛ فیلم کوتاه، نماهنگ، پوستر، عکس و ... و همچنین نظر سنجی از دانشجویان در خصوص برگزاری و برنامه های کنگره خواهد داشت.
به همین منظور دکتر سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی نیزاز نزدیک از این دستاوردها بازدید خواهد نمود.

کاروان اربعین