امروز چهار شنبه 04 اسفند 1395 -
اخبار : آموزش

بیست و یکمین دوره عالی "تربیت کارشناس حسابداری" برگزار می‌شود

مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، بیست و یکمین دوره عالی تربیت کارشناس حسابداری را برگزار می‌کند.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، در این دوره ی آموزشی‌که به منظور تربیت کارشناس حسابداری جهت اشتغال در بخش‌های حسابداری و مالی سازمان‌ها و شرکت های مختلف برگزار می شود، مباحث مربوط به حسابداری مالی و تحریر دفاتر قانونی، حسابداری شرکت ها شامل مباحث مربوط به موسسات تجاری و بازرگانی، ثبت عملیات در موسسات بازرگانی و گزارش گیری و تهیه صورت های مالی تجاری ارایه می شود.
حسابداری حقوق و دستمزد، کاربرد نرم افزار Excel در حسابداری و آموزش نرم افزار حسابداری هلو از دیگر محورهای آموزشی این دوره می باشد.
افزایش توانمندی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان جویای کار و ارتقای سطح علمی شاغلان در صنعت از رسالت‌های مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی صنعتی شریف می باشد. به این منظور و در جهت کمک به اشتغال و ارتقای این افراد، مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی شریف طراحی و اجرای دوره‌های تربیت کارشناس بر اساس مهارت‌های حرفه‌ای لازم جهت فعالیت افراد در گروه‌های مختلف شغلی را برگزار می‌کند.
گفتنی است، به مناسبت ایام دهه فجر و پیروزی انقلاب، متقضیان تمامی دوره های آموزشی این مرکز تا 28 بهمن ماه، می توانند از تخفیف 15 تا 22 درصدی استفاده کنند.
دانشجویان و دانش آموختگان می‌توانند تا 28 بهمن ماه با مراجعه به بخش مربوطه در پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آموزش های تخصصی کاربردی جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به نشانی sctae.jdsharif.ac.irو یا شماره تلفن ۶۶۰۷۵۶۴۱ از مشاوره تخصصی بهره‌مند شوند.

فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود