امروز چهار شنبه 07 تير 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

همزمان با ایام دهه مبارک فجر؛ ساختمان جدید مرکز رشد واحد های فناور شهرستان گنگاور افتتاح شد

همزمان با هشتمین روز از دهه مبارک فجر ساختمان جدید مرکز رشد واحد های فناور شهرستان گنگاور با حضور مهندس ایزدی فرماندار این شهرستان اعضای شورای اداری، مهندس بادکو رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، دکتر خان احمدی سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه و جمعی از مدیران در هفتمین روز از دهه مبارک فجر افتتاح شد.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، مهندس علیرضا ایزدی با بیان اینکه اعتقاد راسخ و ایمان قلبی به فعالیت ها و اقدامات مجموعه پارک علم و فناوری دارم، گفت: باید به نیروهای جوان اعتماد کنیم همچون انقلاب و جنگ که با اعتماد به آنها اداره شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه برخی از این طرح ها تحول آفرین هستند، گفت: درجامعه سنتی ما که مقاومت ها در مقابل فناوری زیاد است ساخت و فروش محصولای فناورانه باید با حمایت انجام بگیرد.
ایزدی تصریح کرد: در شرایط امروز تنها با عشق است که افراد فناوران به این طرح ها می پردازند و این کار کمتر از جهاد نیست.
فرماندار کنگاور در پایان با اعلام آمادگی حمایت از مرکز رشد این شهرستان و واحد های فناور تحت حمایت این مرکز گفت: لیست محصولات وارد بازار شده واحدهای فناور را اعلام کنید تا به ادارات شهرستان جهت خرید اعلام گردد.
در ادامه این مراسم مهندس بهرام بادکو با بیان اینکه جهاددانشگاهی همواره تلاش دارد تا به مسایلی در استان ورود پیدا کند که دغدغه جامعه است، گفت: پارک علم و فناوری در بیش از یک دهه فعالیت خود توانسته است شرکت های بسیاری را جذب خود کند و از آن ها حمایت به عمل آورد.
بادکو در ادامه تصریح کرد: به مرحله ای رسیده ایم که تسهیلات و خدمات ارایه شده توسط مراکز رشد پارک علم و فناوری منجر به بلوغ شرکت های دانش بنیان شده است و این روند می تواند در تحقق اهداف اقتصاد دانش بنیان نقش بزرگی ایفا کند.
وی در پایان با بیان اینکه پارک علم و فناوری کرمانشاه در حال راه اندازی اولین شتابدهنده خصوصی خارج از پایتخت کشور در با نام تیک است گفت: هم اکنون با ارایه مدلی از فعالیت های خود در جهت توسعه فناوری دراستان تلاش می کنیم.
در پایان نیز دکتر معصومه خان احمدی سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه خاطرنشان کرد: در یک دهه فعالیت مرکزرشد و پارک علم و فناوری کرمانشاه بیش از 450 شرکت از حمایت های این مجموعه استفاده کرده‌اند.
وی ادامه داد:هم اکنون هفت مرکز رشد شهرستانی و دو کانون شکوفایی خلاقیت در حال خدمات رسانی به همه صاحبان ایده در سراسر استان هستند.
خان احمدی تصریح کرد: نیازمند حمایت مسوولان برای پیشبرد برنامه ها و توسعه فناوری در شهرستان ها هستیم.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه 1060 شغل توسط واحد های فناور در استان ایجاد شده است، گفت: پتانسیل بسیار خوبی در رفع بیکاری و ایجاد اشتغال درگسترش واحد های فناور وجود دارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد:شهرستان کنگاور ظرفیت بسیار خوبی در توسعه  واحد های فناور دارد.
گفتنی است، در ادامه این مراسم مسوولان از نمایشگاهی که از 17 واحد فناور تحت حمایت این مرکز رشد برپا شده بود، بازدید کردند.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد