امروز چهار شنبه 06 ارديبهشت 1396 -
اخبار : فرهنگي

دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شعبه دانشگاه صنعتی بیرجند افتتاح شد

دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شعبه دانشگاه صنعتی بیرجند، 19 بهمن ماه با حضور مسوولان دانشگاه صنعتی بیرجند و جهاددانشگاهی افتتاح شد.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، جلال الدین صادقی رییس جهاددانشگاهی استان در این مراسم ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر گفت: با استقرار سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در دانشگاه ها زمینه برای گسترش فعالیت های فرهنگی و همکاری بین جهاددانشگاهی و دانشگاه بیش از پیش فراهم میشود.
وی با اشاره به گسترش فعالیت های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی گفت: این سازمان به ‌منظور سازماندهی مطلوب و توسعه مشارکت دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در زمینه های اجتماعی،سیاسی،علمی، صنفی و فوق برنامه در راستای تقویت ارزش های اسلامی در جامعه به ‌خصوص نسل جوان و دانشجویان دانشگاه ها تأسیس شده است.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، ایجاد زمینه برای کشف، شکوفایی و اعتلای استعدادهای اجتماعی، سیاسی، هنری، علمی و فرهنگی دانشجویان در تمامی دانشگاه ها و ارتقای همکاری و مشارکت آنان در زمینه های مذکور را از جمله اهداف این سازمان عنوان کرد.
صادقی با تأکید بر اینکه بسیاری از نیروهای انسانی جهاددانشگاهی از دفتر سازمان دانشجویان انتخاب شده اند، سازمان دانشجویان زمینه را برای فعالیت هرچه بیشتر دانشجویان در عرصه های مختلف فراهم می آورد.
در ادامه ناصر مهرشاد رییس دانشگاه صنعتی بیرجند نیز از افتتاح سازمان دانشجویان در این دانشگاه ابراز خرسندی کرد و گفت: دانشگاه آمادگی دارد تا فعالیت های جهاددانشگاهی را در این واحد مورد حمایت قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت دانشجویان در برنامه های مختلف توانایی انجام امور، مدیریت و افزایش اعتماد به نفس را به دنبال دارد، افزود: افتتاح سازمان دانشجویان میتواند در دوران دانشجویی فرصت بسیار خوبی برای افزایش توانمندی های فرهنگی، اجتماعی و کاری دانشجویان فراهم کند.