امروز پنجشنبه 05 اسفند 1395 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال
به همت دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهي يزد؛
استاندارد هنر و صنعت «زیلو» تهيه و تدوین می شود

دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان یزد با همكاري اداره كل استاندارد استان، تهيه و تدوين استاندارد زيلو را در دستور کار خود قرار می دهد.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان يزد، دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان در راستای اهداف مشخص شده در اساسنامه جهاددانشگاهی و عمل به رسالت خود در جهت تبلیغ و ترویج فرهنگ و هنر اسلامی و نیز ارایه خدمات علمي و فنی در زمینه‌های مختلف، با درک نیاز موجود در مورد زيلو و سامان‌دهی به بازار نوپای این محصول برای اولین بار در کشور اقدام به تهيه و تدوین استاندارد برای زیلو كرده است.
در همين راستا اولین جلسه کمیسیون فنی استاندارد در محل سازمان جهاددانشگاهی استان با حضور كارشناسان سازمان استاندارد و‌ سازمان ميراث فرهنگي، صنایع دستی و گردشگري استان يزد و  تعدادي از كارشناسان حوزه نساجي و اساتید هنر، صنایع دستی و نساجی از دانشگاه علم و هنر و دانشگاه آزاد اسلامي واحد یزد برگزار و در خصوص پیش‌نویس تهیه شده به اعلام نظر پرداختند.

تدوین استاندارد برای زیلو به عنوان یکی از قدیمی‌ترین صنایع دستی کشورمان که خاستگاه آن را به کویر یزد و شهرستان میبد نسبت داده‌اند، در کنار تلاش‌هایی که در سالیان اخیر در جهت احیا این هنر صنعت بی‌بدیل صورت گرفته است، امری لازم و ضروری به حساب می‌آید.

فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود