امروز چهار شنبه 06 ارديبهشت 1396 -

رییس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف: توسعه فناوری صنعتی ماموریت اصلی این سازمان است

مهندس حاجیلو رییس سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف در مراسم بزرگداشت ایام پیروزی انقلاب اسلامی در جمع اعضای این سازمان با اشاره به اینکه توسعه فناوری های صنعتی ماموریت اصلی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف است اظهار داشت: کارفرمایان پروژه های این سازمان انتظار دارند در اجرای پروژه ها، کیفیت فعالیت ها به گونه ای باشد که آنها را قادر به رقابت با رقیبان منطقه ای و جهانی نماید و این سازمان تمام تلاش خود را بکار می گیرد تا با جذب ایده های نو و با بهره گیری از شبکه نوآوری باز، ارتقای دانش متخصصان و همچنین بهره گیری از توان علمی و تخصصی داخل مجموعه و بیرون از آن، فعالیت ها و پروژه های کارفرمایی را به شکلی به سرانجام برساند که به عنوان یک دستاورد شاخص، قادر به رقابت در سطح منطقه ای و جهانی باشد.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف، در مراسم گرامیداشت ایام ا... دهه ی فجر سی و هشتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی که روز سه شنبه 19 بهمن ماه در این سازمان برگزار شد، مهندس حسینعلی حاجیلو  با اشاره به مباحثی همچون خودکفایی، اقتصاد دانش بنیان،اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی که در این برهه ی زمانی به عنوان مباحث مطرح در مسیر دست یابی به آرمان های انقلاب اسلامی بیان می شود، اظهار داشت: ما افتخار می کنیم که جهاددانشگاهی به صورت سیستماتیک و سازماندهی شده از مدت ها قبل به این مسایل توجه داشته و آن را شروع کرده و همچنان در این مسیر حرکت می کند.

وی حرکت و مدیریت جهادی را که از ابتدای تشکیل جهاددانشگاهی اعضای این نهاد با تاکید بر این موضوع به فعالیت هایشان شکل داده و به دستاوردهای افتخارآمیزی دست یافته اند، حرکت در مسیر کسب رضایت خداوند ذکر کرد و افزود: غالب اعضای این نهاد به دنبال انجام فعالیت هایی هستند که اثری مثبت و بلند مدت و ماندگار در مجموعه کشور به جا بگذارد.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی در ادامه با اشاره به اینکه توسعه فناوری های صنعتی ماموریت اصلی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف است، اظهار داشت: توسعه ی فناوری های صنعتی به منظور بهبود رقابت پذیری ملی انجام می شود. کارفرمایان پروژه های این سازمان انتظار دارند در اجرای پروژه ها، کیفیت فعالیت ها به گونه ای باشد که آن ها را قادر به رقابت با رقیبان منطقه ای و جهانی نماید و سازمان ما تمام تلاش خود را بکار می گیرد تا با جذب ایده های نو و با بهره گیری از شبکه نوآوری باز، ارتقای دانش متخصصان و همچنین بهره گیری از توان علمی و  تخصصی داخل مجموعه و بیرون از آن، فعالیتها و پروژه های کارفرمایی را به شکلی به سرانجام برساند که به عنوان یک دستاورد شاخص، قادر به رقابت در سطح منطقه ای و جهانی باشد.
مهندس حاجیلو، ارتقای جایگاه و توسعه کسب و کار را به عنوان یکی از اهداف کلان سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف نام برد و افزود: توسعه آموزش های تخصصی، تجاری سازی فناوری، توسعه و کاربردی کردن فناوری، اجرای طرح های کلان، صادرات محصول یا خدمات، ارتقای فرهنگی در حوزه مدیریت جهادی و کارآفرینی و توسعه خدمات مهندسی از جمله اهدافی است که در قالب اهدف کلان ذکر شده دنبال می شود.
رییس جهاددانشگاهی صنعتی شریف با تقدیر از زحمات همه ی همکاران این سازمان، افزایش رو به رشد قراردادها در طی دو سال گذشته را حاصل پیگیری و پشتکار مدیران مراکز خدمات تخصصی و گروه های پژوهشی و مدیران پروژه ی این سازمان و همچنین پشتیبانی دیگر همکاران در بخش های دیگر عنوان کرد و گفت: تلاش ما در حوزه ی فعالیت های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی بر این است که فعالیت های ماندگار و تکرار پذیری که منافع کشورمان را به دنبال داشته باشد انجام دهیم.
حرکت به سمت اقتصادی شدن فعالیت های آموزشی پس از یکپارچگی حوزه آموزشی سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف از دیگر موضوعاتی بود که مهندس حاجیلو در این مراسم به آن اشاره و از تمام همکاران فعال در حوزه آموزشی تقدیر و تشکر کرد.
تقدیر از سه نفر از مدیران سازمان و بازنشستگان و برگزاری مسابقه از دیگر بخش های مراسم جشن دهه ی فجر سی و هشتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی بود.
در این مراسم از مهندس حبیب رستمی برای کسب جایگاه "پژوهشگر برتر جهاددانشگاهی" در بین پژوهشگران مجموعه جهاددانشگاهی در سطح کشور در سال 1395، از همکاران گروه پژوهشی اتوماسیون و مهندس کوروس حمزه  به عنوان مدیر این گروه پژوهشی برای اخذ جایگاه "گروه پژوهشی برتر جهاددانشگاهی" در بین گروه های پژوهشی جهاددانشگاهی در سراسر کشور و همچنین از حمیدرضا عابدی مدیر مرکز خدمات تخصصی پدافند غیرعامل و همکاران ایشان  برای "تاسیس آزمایشگاه EMC" تقدیر شد.
از ابوالفضل سلمانی، ابراهیم  بختیاری دوست، جلال الدین اقتصادی، ایوب مینایی، یوسف پازهر، امیر کیاشمشکی، عبدالله خانبابافشندی، سیدمصطفی اسماعیلی، علی جزایری قره باغ و خانم ملیحه بهاری به عنوان همکارانی که در 1395 به افتخار بازنشستگی نایل شده بودند، تقدیر شد.