امروز پنجشنبه 04 خرداد 1396 -
اخبار : فرهنگي

انتشار کتاب "فن‌آوری های زیستی در تولید مثل" در جهاددانشگاهی استان اردبیل

به همت انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل کتاب «فن‌آوری‌های زیستی در تولید مثل» در حوزه علوم دامی منتشر شد.
تاریخ : شنبه 23 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، این کتاب توسط دکتر رضا سیدشریفی و دکتر جمال سيف دواتي اعضای هیأت علمی گروه علوم دامي دانشگاه محقق اردبيلي به رشته تالیف درآمده و به عنوان منبع علمی مورد استفاده دانشجویان رشته‌های مرتبط قرار خواهد گرفت.
اين مجموعه بر آن است برخي توانمندي‌هاي علم بيوتکنولوژي حیوانی در ارتباط با صنعت دامپروري و ايجاد فن‌آفريني‌هاي نوين در اين حوزه را معرفی کند چرا که برخي دستاوردهاي ارتباط اين دو رشته در سال‌هاي اخير به روش‌هاي نويني در تلقيح مصنوعي، انجماد و انتقال جنين، لقاح آزمايشگاهي، تعيين جنسيت، همانندسازي حيوانات، حيوانات ترانس ژنيک، تشخيص بيماري‌هاي دامي، مکان‌يابي و شناسايي ژن، بيان ژن، انتخاب‌هاي ژنوميکي و کاربرد نشانگرهاي ژنتيکي در اجراي برنامه‌هاي به‌نژادي منجر شده است.
گفتنی است، این كتاب 186 صفحه‌ای به قیمت140 هزار ریال از کتابفروشی جهاددانشگاهی اردبیل واقع در انتهای خیابان دانشگاه قابل تهیه است.