امروز چهار شنبه 07 تير 1396 -

دبیر علمی سمینار بررسی ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی: عمده عقب ماندگی های ذهنی ناشی از وراثت است

دبیر علمی سمینار بررسی ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی گفت: ممکن است برخی از عقب ماندگی های ذهنی ناشی از ضایعه یا آسیب به کودک یا نوزاد باشد، اما عمده این بیماری ها ناشی از وراثت است.
تاریخ : پنجشنبه 21 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی،
سمینار یک روزه بررسی ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی که دارای امتیاز بازآموزی است، توسط سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره کل بهزیستی خراسان رضوی در روز پنج شنبه 21 بهمن ماه سال جاری در سالن چمران بیمارستان قائم مشهد برگزار خواهد شد.
دکتر آریانه صدرنبوی دبیر علمی سمینار بررسی ژنتیکی عقب ماندگی ذهنی افزود: محور برگزاری این سمینار، بررسی نقش ژنتیک در بروز بیماری های عقب ماندگی ذهنی است.

مسئول فنی مرکز مشاوره و آزمایشگاه ژنتیک سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان داشت: شناسایی عوامل وراثتی در بروز و جلوگیری از بیماری عقب ماندگی ذهنی نقش عمده ای دارد و تشخیص این گونه بیماری ها از طریق ژنتیک می تواند در آینده بسیار تاثیرگذار باشد.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ممکن است برخی از عقب ماندگی های ذهنی ناشی از ضایعه یا آسیب به کودک یا نوزاد باشد، اما عمده این بیماری ها ناشی از وراثت است.

دکتر صدرنبوی با تاکید بر اینکه مراکز مشاوره ژنتیک می توانند نقش عمده ای در جلوگیری از بیماری های ناشی از عوامل وراثتی داشته باشند، خاطرنشان کرد: به زوج های جوان توصیه می شود در صورتی که در خانواده فردی دچار بیماری ناشی از عوامل وراثتی است قبل از ازدواج و یا قبل از بارداری به مراکز مشاوره ژنتیک مراجعه کنند.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد