امروز پنجشنبه 07 ارديبهشت 1396 -
اخبار : آموزش
در چهل و سومین گردهمایی معاونان آموزشی؛
اهداف و برنامه های حوزه آموزشی در برنامه ششم توسعه جهاددانشگاهی تشریح شد

اهداف و کلیات برنامه ششم توسعه جهاددانشگاهی در بخش آموزش‌های کوتاه‌مدت در چهل و سومین گردهمایی معاونان آموزشی واحدهای سازمانی و روسای مراکز آموزش علمی - کاربردی این نهاد بررسی شد.
تاریخ : پنجشنبه 21 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، نشست بررسی پیش‌نویس اهداف برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی در بخش آموزش‌های کوتاه‌مدت چهارشنبه ۲۰ بهمن‌ماه در چهل و سومین گردهمایی معاونان آموزشی واحدهای سازمانی و روسای مراکز آموزش علمی - کاربردی این نهاد برگزار شد.
در این نشست که با حضور نمایندگان مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در استان‌های کشور برپا شد، اهداف و کلیات پیش‌نویس برنامه ششم توسعه مطرح و نمایندگان مراکز آموزشی این نهاد پیشنهادات خود را مطرح کردند.
کلیات اهداف برنامه‌های ششم توسعه در بخش آموزش‌های کوتاه‌مدت شامل افزایش فراگیر عمومی و تخصصی آزاد، افزایش فراگیر عمومی و تخصصی قراردادی، افزایش رتبه مراکز آموزشی، افزایش مراکز آموزشی مجازی، افزایش فراگیر دوره‌های مجازی، برگزاری کارگاه‌های آموزش بی‌المللی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی با اساتید خارجی، افزایش دوره‌های آموزشی فراگیران خارجی در داخل کشور، برگزاری کارگاه‌های خارجی، طراحی و تدوین دوره‌های تخصصی جدید، تدوین و برگزاری دوره‌های آموزش‌های تخصصی بر اساس نتایج حاصل از پژوهش‌ها، افزایش تخصصی درآمدهای آموزشی با تامین و توسعه زیربنای آموزشی و خریدها و همچنین استفاده از نیروهای انسانی، ساماندهی و افزایش کیفی مدرسان، افزایش تولیدات منابع آموزشی و کتب کمک آموزشی می شود.