امروز پنجشنبه 04 خرداد 1396 -

بازدید معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم از جهاددانشگاهی خراسان رضوی

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز با حضور در سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از بخش‌های مختلف این سازمان بازدید کرد.
تاریخ : پنجشنبه 21 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر وحید احمدی به همراه دکتر علی اکبر شمسیان، رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و جمعی از معاونان و مسوولان این سازمان، 20 بهمن ماه از پژوهشکده‌های بیوتکنولوژی گیاهان زینتی، سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی و علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بازدید کرد و در جریان آخرین دستاوردها و فعالیت‌های پژوهشی آن‌ها قرار گرفت.
دکتر حمیدرضا بیدخوری، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی ضمن ارایه توضیحاتی در خصوص آخرین دستاوردها و اقدامات پژوهشی صورت گرفته در این سازمان، تاکید کرد: انجام تحقیقات کاربردی و توسعه‌ای، تلاش برای کارفرمایی‌بودن پژوهش‌ها، استفاده از نیروی متخصص و متعهد، و دارا بودن ساختاری منعطف از جمله ویژگی‌های فعالیت‌های پژوهشی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی است.