امروز سه شنبه 25 مهر 1396 -
اخبار : آموزش
به همت سازمان جهاددانشگاهی تهران و با حضور معاون وزيرآموزش و پرورش؛
سامانه ویژه نهضت سوادآموزي رونمایی شد

با حضور اصحاب رسانه، سامانه آموزش و توانمندسازي آموزش دهندگان نهضت سوادآموزي در معاونت آموزشي سازمان جهاددانشگاهي تهران رونمايي شد.
تاریخ : چهار شنبه 20 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومي سازمان جهاددانشگاهي تهران، در نشستی که چهارشنبه 20 بهمن ماه با حضور علي باقر زاده معاون وزير و رييس سازمان نهضت سواد آموزي، احمد شريفي زاده رييس سازمان جهاددانشگاهي تهران و جمعي از اصحاب رسانه در محل معاونت آموزشي سازمان جهاددانشگاهي تهران برگزار گرديد، از سامانه آموزش و توانمندسازي آموزش دهندگان نهضت سواد آموزي رونمايي شد.
رييس سازمان جهاددانشگاهي تهران، در اين مراسم از همکاري اين سازمان با ارگان ها و نهادهاي داوطلب در سراسر کشور جهت آموزش نيروها خبر داد و افزود: همکاري با سازمان نهضت سوادآموزي در زمينه هاي فرهنگي هم ادامه خواهد داشت و اين يک فرصت با ارزش براي ارايه توان نيروهاي بومي جهت فعاليت در عرصه هاي بين المللي خواهد بود.
شريفي زاده گفت: استفاده از آموزش هاي غيرحضوري در فضاهاي مجازي به لحاظ هزينه بسيار کم و کيفيت بالا از فناوري به روز دنيا محسوب شده و تاکنون بسيار موفق عمل کرده و از اين رو همکاري با نهضت سواد آموزي که بنيانگذار جمهوري اسلامي پايه گذار آن مي باشد براي سازمان جهاد دانشگاهي يک افتخار محسوب مي شود.
وي در خصوص مباني و محتواي مواد آموزشي ارايه شده به آموزش دهندگان ، گفت: تمامي اين موارد در سايت مورد اشاره آورده شده و مراجعه کنندگان مي توانند نسبت به تعيين ساعات مطالعه و شرکت در آزمون بطور اختياري اقدامات بعدي را انجام دهند.
در اين نشست رييس سازمان نهضت سواد آموزي نيز با اشاره به اين مطلب که آموزش رکن اصلي پيشرفت و مانايي جوامع است، گفت: در سوادآموزي آموزش با کيفيت اهميتي به سزايي دارد چرا که نرخ بازگشت به بي سوادي در جمعيت هدف، بالا بوده و موجب اتلاف منابع مي‌شود.
باقرزاده با بيان اينکه گفت و گوهاي کارشناسي براي طراحي دوره‌هاي آموزشي آموزش دهندگان طي چهار ماه با جهاددانشگاهي انجام شده گفت: براي ارتقاي فعاليت‌ها از فرصت‌هاي موجود در جهاد دانشگاهي که همکاري خوبي با ما دارد، بهره مي‌بريم و از سال 96 همکاري آموزش دهندگان منوط به شرکت در دوره‌هاي آموزشي و کسب گواهينامه قبولي آنها است.
باقرزاده اضافه کرد: در اين رابطه 75 هزار نفر آموزش دهنده نهضت سواد آموزي در کشور وجود دارد که ليست آنان به جهاددانشگاهي ارايه شده، در اين تاريخ مي توانند براي ثبت نام اقدام کنند و مراحل بعدي از طريق سايت و همچنين تلفن همراه آنان اطلاع رساني خواهد شد.
وي گفت: از اين به بعد آموزش دهندگان تنها از اين طريق مي توانند براي مراحل آموزش اقدام کنند و با مراجعه به سايت بطور غير حضوري و همچنين مراجعه به واحدهاي سازمان جهاددانشگاهي در محل زندگي خود، نسبت به احراز هويت شخصي و ادامه مراحل آموزش در جريان امور قرار گيرند.
ریيس سازمان نهضت سواد آموزي افزود: به تمامي کساني که در اين دوره ثبت نام کرده و موفق به احراز حد نصاب نمره آزمون پاياني شوند، توسط جهاددانشگاهي، گواهينامه صلاحيت حرفه اي معتبر با عنوان فنون و مهرات هاي تدريس به مدت 126 ساعت اعطا خواهد شد و افرادي که در سالهاي 87 تا 95 با سواد آموزي همکاري داشته و قطع ارتباط کرده اند نيز مي توانند در اين دوره شرکت کنند.
سيد عزيز آشنا معاون آموزشي سازمان جهاددانشگاهي تهران نيز پيرامون نحوه برگزاري آزمون اظهار داشت: در اين طرح مشترک 6 ميليون نفر مي توانند آموزش هاي لازم را از طريق فضاي مجازي فرا گيرند. مراحل ثبت نام آموزش دهندگان از روز شنبه 23 بهمن ماه و از طريق سايت www.imooc.ir آغاز خواهد شد و تا روز 15 اسفند ماه سالجاري ادامه خواهد داشت. آموزش دهندگان پس از ثبت نام و گذراندن دوره آموزشي به مراکز جهاد دانشگاهي منطقه خود براي تشخيص هويت و تطبيق اطلاعات خود با مشخصات ثبت شده در سامانه پرداخته و پس از آن رمز عبور براي شرکت در آزمون دريافت مي‌کنند.
وي درخصوص نحوه برگزاري آزمون پاياني اين دوره گفت: آزمون پايان دوره پس از دريافت و مطالعه محتواي آموزشي که در سايت کاملا توضيح داده شده و اعلام آمادگي آموزش دهنده براي تاريخ مورد نظر در يکي از مراکز جهاد دانشگاهي محل زندگي به صورت انلاین ، برگزار مي شود.

مرز پرگهر
کاروان اربعین