امروز پنجشنبه 02 شهريور 1396 -

در راستای اجرای طرح پرورش ماهی در قفس سیستان و بلوچستان صورت گرفت؛ بازدید از پروژه های پرورش ماهی در قفس دریای اژه ترکیه

ماموریت تحقیقاتی رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان به کشور ترکیه و بازدید از پروژه های پرورش ماهی در قفس در دریای اژه با هدف انتقال تجربیات و بررسی دانش فنی و فن‌آوری کشور ترکیه در زمینه پرورش آبزیان در قفس انجام شد.
تاریخ : چهار شنبه 20 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، منصور تاجری رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در این باره اظهار داشت: با عنایت به اینکه بزودی کار  پرورش ماهی در قفس با محوریت  جهاد دانشگاهی استان در سواحل مکران  انجام خواهد شد سفر علمی و تحقیقاتی با دعوت و هزینه شرکت ترک صورت گرفته است.
وی ادامه داد: انتقال تجربیات و بررسی دانش فنی و فن‌آوری کشور ترکیه در زمینه پرورش آبزیان در قفس از جمله مهمترین اهداف این سفر علمی و پژوهشی عنوان بشمار می‌رود.
رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان افزود: پس از بازدید چند روزه از فرایند ساخت تجهیزات و ملزومات قفس و مراحل  پرورش بچه ماهی، مذاکرات ما و مدیران شیلات کشور و سایر همراهان و کارشناسان و هیات اعزامی با مدیر شرکت ترکیه‌ای در جریان است.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی