امروز چهار شنبه 04 اسفند 1395 -

صالحی از پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی بازدید کرد

رییس سازمان انرژی اتمی روز سه‌شنبه 19 بهمن ماه، به مناسبت ایام پیروزی انقلاب اسلامی از پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی بازدید کرد.
تاریخ : چهار شنبه 20 بهمن 1395

علی‌اکبر صالحی معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، عصر روز سه‌شنبه 19 بهمن ماه در بازدید از پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی در جریان آخرین روند کار و دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی بزرگ کشور قرار گرفت.
گفتنی است، پژوهشگاه رویان به عنوان یک مرکز جراحی محدود با هدف ارایه خدمات درمانی به زوج‌های نابارور و پژوهش و آموزش در زمینه علوم باروری و ناباروری توسط مرحوم دکتر سعید کاظمی آشتیانی و گروهی از پژوهشگران و همکارانش در جهاددانشگاهی علوم پزشکی ایران در ۸ خرداد ۱۳۷۰ تأسیس شد.
این پژوهشگاه فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی و نیز درمانی خود را در قالب سه پژوهشکده و دو مرکز خدمات تخصصی (مرکز درمان ناباروری و مرکز سلول درمانی) انجام می‌دهد.

فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود