امروز چهار شنبه 04 اسفند 1395 -
اخبار : آموزش

مشاور رییس جهاددانشگاهی اظهار کرد: وجود زیرساخت های لازم ارایه آموزشی های تخصصی در این نهاد

مشاور رییس جهاددانشگاهی با بیان این که تحولات علمی و فناوری به حدی است که آموزش‌های رسمی نمی‌تواند پاسخگوی نیازها باشد از این رو حتما باید آموزش‌های تخصصی در کنار آموزش‌های رسمی در دستور کار قرار گیرد تا خلاها پر شود، گفت: یکی از مزیت‌های جهاد دانشگاهی داشتن سازوکار و زیرساخت‌های لازم در این زمینه است که امیدوارم جهاد در این محور بتواند آنها را تقویت و نقش موثری در عرصه‌های مختلف آموزش ایفا کند.
تاریخ : چهار شنبه 20 بهمن 1395

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر محسن قرنفلی در چهل‌وسومین گردهمایی معاونین آموزشی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه طی سه سال گذشته شاهد جهشی در بحث پروژه‌های بزرگ و ملی بودیم، اظهار کرد: آموزش تخصصی یکی از نیازهای رو به توسعه و گسترش است. تحولات علمی و فناوری به حدی است که آموزش‌های رسمی نمی‌تواند پاسخگوی نیازها باشد از این رو حتما باید آموزش‌های تخصصی در کنار آموزش‌های رسمی در دستور کار قرار گیرد تا خلاها پر شود.
مشاور رییس جهاددانشگاهی افزود: یکی از مزیت‌های جهاد داشتن سازوکار و زیرساخت‌های لازم است که امیدوارم جهاد در این محور بتواند آنها را تقویت و نقش موثری در عرصه‌های مختلف آموزش ایفا کند. البته آموزش‌های تخصصی در یک فضای رقابتی شدیدی قرار دارد؛ چرا که در حال حاضر تمامی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی با تمام قوا وارد این عرصه شده و فضا را رقابتی کرده‌اند.
وی با تاکید بر اینکه در فضای رقابتی کیفیت حرف اول و آخر را می‌زند، گفت: توجه به کیفیت باید همواره یکی از دغدغه‌های جدی جهاد دانشگاهی باشد همچنین نوآوری و خلاقیت نیز از دیگر مواردی است که می‌تواند مجموعه جهاد را از سایر رقبا جدا کند.
دکتر قرنفلی تصریح کرد: باید نقاط قوت جهاد را حفظ و تداوم بخشیم و از سوی دیگر بحث یادگیری را به صورت دائمی و پیوسته در دستور کار قرار دهیم همچنین توجه به توسعه آموزش‌های ترکیبی نیز بسیار دارای اهمیت است.
معاون سابق آموزشی جهاد دانشگاهی در ادامه با اشاره به ایام دهه فجر گفت: این ایام یادآور روزهای انقلاب و رشادت‌ها، همبستگی،‌ اتحاد قوی و فداکاری‌های مردم است که همواره باید یاد و خاطره این ایام را گرامی داریم چراکه با تلاش و رشادت آنها این نعمت بزرگ نصیب ما شد.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی نعمت بزرگی بود که خداوند به ملت ایران هدیه کرد که مراقبت از این نعمت بزرگ مسوولیت سنگینی بر دوش یکایک ما است، افزود: جهاد دانشگاهی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که با فضاهای دیگر تفاوت‌های دیگری دارد البته هرچند که نسبت به سالیان گذشته کمی فاصله گرفته‌ایم اما هنوز زمانی که این نهاد را با سایر دستگاه‌ها مقایسه می‌کنیم متوجه ویژگی‌های مثبت جهاد دانشگاهی می‌شویم. باید به سهم خود بسیار تلاش کنیم تا این امانت و نعمت بزرگ را گرامی داریم.
دکتر قرنفلی تاکید کرد: در این برهه که دوران سختی بوده و دشواری‌های زیادی ما را احاطه کرده است باید با تلاش، فداکاری، صبر و بردباری این دوره را پشت سر بگذاریم. امروز جهاد موقعیت بسیار خوبی دارد که قابلیت‌های آن برای حاکمیت و نظام ملموس شده است.

فراخوان دومین دوره جشنواره سراسري دانشجویی داستان كوتاه زاينده رود